Son 1 Ayda 4 Milyar Shiba Inu Yakıldı!

Evet yanlış okumadınız son 1 ayda 4 milyar Shiba Inu yakıldı! 2021 yılını geride bıraktığımızda şüphesiz ki akıllarda kalan ve büyük bir yükseliş yakalayan Shiba Coin’in yakımı durmadan devam ediyor. 1 haftada yaklaşık 1.3 milyar Shiba Inu yakıldı ve dolaşımdan çıktı. Aralık başından bu yana yakılan sayı ise 4 milyar SHIB..

Son 1 Ayda 4 Milyar Shiba Inu Yakıldı!

2021 yılının son ayında gelen bu bilgiler yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı. Yatırımcıların bir kenarda tuttuğu favori token listesinin başında gelen SHIB Inu hakkında bir rapor hazırlayan SHIBtyme adlı twitter kullanıcısı sadece 20 aralık ve 26 aralık tarihleri arasında 1.1 milyar Shiba coin yakımı gerçekleştiğini belirtti.

Shiba yakımları gerek normal yatırımcı gerekse kurumsal yatırımcılar tarafından hız kesmeden devam ediyor. Etherscan üzerinden aldığımız verilere göre  yalnızca 26-27 aralık tarihlerinde 370 milyon yakım gerçekleşmiş.

SHIBA Inu’de Neden Yakım İşlemi Yapılıyor? 

Projelerin birçoğu coinlerinin yakımını sağlayarak bu coin veya token neyse onları geri dönemeyecekleri adreslere yolluyorlar. Bu sayede dolaşımdaki arz azalıyor.

Siz bu haberi okurken 20 milyar dolar piyasa değeri var. Büyük kripto para sıralamaları arasında ise 13. sırada yer alıyor. Shiba Inu 1 ocak itibariyle 0.00003398 dolardan işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Coin Nedir? Shiba Coin Geleceği 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

haberlerkripto habershiba
Comments (0)
Add Comment