Ethereum (ETH) Balinaları Rahat Durmadı: Binlerce Ethereum Dolaşımda!

Kripto para sıralamalarında ikinci olan altcoin lideri Ethereum’da bu hafta çeşitli borsalarda Ethereum (ETH) balinaları rahat durmadı! Büyük dolaşımların takibini yapıp anlık paylaşımlarını yapan kripto para takipçisi Whale Alert, son bir hafta içerisinde yüklü miktarda Ethereum (ETH) işlemlerini belirledi. Whale Alert, paylaştığı ETH işlemleri yaklaşık 315.600 ETH. Ayrıntılar yalnızca kriptoborsa.com.tr adresinden bulabilirsiniz.

Ethereum (ETH) Balinaları Rahat Durmadı !

Kripto paralar arasında yapılan işlem transferlerinin takibini yapan Whale Alert, son bir haftada toplamda 315.600 civarında ETH transferi tespit etti. Bir hafta içerisinde tespit edilen en yüksek transfer Binance borsasından yapılmış. Bir ETH balinası Binance borsası içerisinde yaklaşık 30 bin Ethereum’u bilinmeyen bir hesaba transfer etti. Ethereum (ETH) balinalarının yaptığı bazı işlemler aşağıdaki gibidir:

Ethereum (ETH) Yükselişe Geçti!

2021 Kasım ayından bu yana yaşanan düşüşler kripto para piyasasında durgunluk yaratmıştı. Bir haftadır Bitcoin yükselişini takip eden Ethereum %20 dolaylarında bir yükseliş yakaladı. Bu yükselişi kaçırmayan Ethereum balinaları bu hafta ciddi transferler gerçekleştirdi.

Yapılan 315.600 ETH transfer işlemi yaklaşık 1 milyar dolar değerinde. Kripto para piyasasında altcoin lideri olan Ethereum şuan 3.002 dolar üzerinden işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Borsalarda Ücretsiz Nasıl Satış Yapabilirsiniz?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

ethereumethereum artar mıethereum balinaethereum fiyat
Comments (0)
Add Comment