Kripto Borsalarda Ücretsiz Nasıl Satış Yapabilirsiniz?

BEP20 tokenler için en ideal ve kullanışlı borsa Pancakeswap’tır. Pancakeswap’ta likidite işlemleriyle pek çok token kendini göstermiş ve iyi bir piyasa fiyatına erişmiştir. Fakat pancakeswap’ta ki likidite işlemi otomatik bir piyasa belirleyici unsuru olduğu için bazı token sahipleri likidite ve otomatik piyasa belirleyici ile değil normal borsalardan istediği fiyata tokenini satmak istemektedir. Fakat bu tarz borsalar fiyatı 1000 dolar gibi fiyatlardan açmaktadır. Biz de bu haberimizde Kriptoborsa.com.tr olarak sizlere hangi ücretsiz kripto borsalara dahil olabilirsiniz ve bu kripto borsalarda ücretsiz nasıl satış yapabilirsiniz anlatacağız.

Kripto Borsalarda Ücretsiz Nasıl Satış Yapabilirsiniz?

Bitcratic Borsası

Bitcratic borsası etherdetayı bilenler için çok kolay ve mantığı etherdelta gibi olan borsadır. Borsaya metamask cüzdanınızla login olursunuz.

bitcratic giriş

Borsaya login olduktan sonra https://bsc.bitcratic.com/#!/trade/USDT-BNB bölümüne geçiş yapınız. Metamaskınıza bağlıysanız USDT yazan kısımdan yani sol üst kısımdan tokenlere tıklayın. En altta add token kısmını göreceksiniz. Oraya tokeninizin contract adresini, symbolünü ve decimalini yazınız.

bitcratic ücretsiz token listeleme

Böylece bir url belirecektir. Bu beliren url de withdraw yani yatırma adresine kendi tokenlerinizi yatırabilirsiniz. Kendi tokeninizi yatırdıktan sonra SELL yani satış kısmından tokeninizi istediğiniz rakamdan satabilirsiniz. Tokeninizi satışa koyduğunuzda belirli bir süre sonra satış otamatikman sonlanacaktır. Bu sebepten dolayı satışları belirli bir süre sonra güncellemeniz gerekmektedir. Yani tekrardan satış koymanız gerekmektedir.

Bitrcratic Borsasından Nasıl Satış Yapabilirim

Bitcratic size bahsettiğimiz gibi pancakeswap’taki gibi otomatik piyasa yapıcıyla değil sizin ve kullanıcıların belirlediği fiyatlardan alım satım yapılan bir borsadır. Bu borsada satış yapmanız için sizlere belirli yolları gösterelim.

URL’nizi Twitter’dan paylaşın

Tokeninizi otomatik olarak eklediğinizde size satış sayfasının url sini vermektedir. Kendi web sitenizden link kısaltma veya yönlendirme yaparak tokenin adresini örneğin tokeninizin adı webmastercoin ise, “webmastercoin.finance/Exchange” olarak kısaltın ve bu adresi twitter hesabınıza yazın böylece insanlar güvenilir bir url ile sitenize girebilecektir.

Bitcointalk ve Reddit’te Bitcratic Linkinizi Paylaşın

Reddit ve Bitcointalk tokenler için paylaşım yapıldığında iyi geri dönüşler içeren uygulamalardır. Bu internet sitelerine kendi tokeninizle isim açıp üye olunuz. Üye olduktan sonra coin, token, cryptocurrency ve binance gibi etiketleri de işin içine katarak sayfalar da bitcratic ilanlarınızı verin. Verilen ilanlarda grafiklere özen gösterin. Özellikle grafikler için canva ideal bir sitedir. Forumlar üzerinden 10 tl gibi cüzi rakamlara canva üyeliği alarak tokeninizi iyi bir konuma getirebilirsiniz.

Youtube’da İntro Paylaşın

Youtube’da bitcratic’te yer aldığınıza dair video da yapmanız sizin lehinize olacaktır. Özellikle video da tokeninizin arz planı, yakım planı ve bazı misyon ve vizyon dahil olmak üzere teknik özelliklerini belirtirseniz bitrcatic platformuna token alıcısı bulmanız mümkündür.

Bitrcatic’te URL ile  değil de dirketman anasayfada listelenmek

Bitcratic’te anasayfada listelenmek için 0,4 eth gibi bir rakama ihtiyaç vardır. Bu yüzden anasayfada listelenmek için para ödemeniz gerekmektedir.

Zedixion Borsasında Ücretsiz Listelenmek

Zedixion ücretsiz tokenlere şans tanıyan borsalardan biridir. Bu borsaya dahil olmak için tokeninizin bazı standartları yerine getirmesi gerekmektedir. Bu standartları yerine getirmeyen tokenler bu borsada yer alamazlar. Fakat borsanın ücretsiz tokenleri alma özelliği ve diğer borsalara göre hacminin daha iyi olması BSC ağında token çıkarmak için avantajdır.

Zedixion Borsasında Yer Almak İçin Tokenimin Hangi Şartları Yerine Getirmesi Gerekiyor

1)Whitepaper

İyi bir whitapaper’a sahip olmanız ve borsayı zor duruma sokmayacak ve sizi o borsa için ideal gösterecek gerçekci ve pdf li whitepaper a sahip olmanız gerekmektedir.

2)Sosyal Medya Hesapları

Aktif ve her durumda tokenin yaptıklarını ilan eden bir altyapıya sahip olmanız gerekmektedir. Eğer iyi bir sosyal medya hesabınız yoksa bu borsada yer almanız çok zordur.

3)İyi bir arz ve yakım planı

Tokeninizin Tokenomics’inin gerçekçi ve iyi bir tokenomics olması gerekmetedir. Bu şartları yerine getirmediğinizde borsa sizi ücretsiz olarak dahil etmeyecektir.

4) İyi bir internet sitesi

İyi bir internet sitesine ve iyi bir lansmana sahip olmanız gerekmektedir. Aksi taktirde sizi borsalarına dahil etmeleri oldukça zordur.

5) İyi bir alım bütçesi

Tokeninizi dahil ettiğinizde satış koyacaksınız. Fakat tokeniniz için alım koymanız da şarttır. Alım koymadığınız taktirde borsa bundan doğal olarak hoşlanmayacaktır. Bir miktar parayı alımlar için ayırmanız iyidir.

Borsaya Dahil Oldum Neler Yapmalıyım

Zedixion borsasıyla telegram aracılığı ile görüştünüz ve dahil oldunuz artık yapmanız gerekenleri anlatalım.

Sosyal Medya İlanı

Tokeninizin bu borsada yer aldığını sosyal medyada ilan edin.

Tokeninizin buraya dahil olduğunda eğer paritesi yükselirse o yükselen paritenin yeşilli grafiğini twitter üzerinden paylaşın.

Zedxion borsasında tokeninizin yer aldığını sadece twiter’da değil diğer sosyal medya mecralarında da paylaşın.

Borsada yer aldığınızı sadece metinlerle değil video mesajıyla da belirtin. Bunun için yukarıda belirttiğimiz gibi canva ideal bir uygulamadır.

Borsada yer aldığınızda yatırımcılarınıza amaçlarınızdan bahsedin. Bu borsada amacınızın yatırımcılara daha çok kazandırmak olduğunu kesinlikle belirtin.

Borsada yer aldıktan sonra borsada yer aldığınızla alakalı medium blog uygulamasında İngilizce yazı yazın.

Borsayı aktif olarak listeleye coin tanıtım sitelerine (codex) sizi güncellemesi için başvuru yapın.

Tokeninizin en az üçte biri fiyatına alımlar koyun. Alımlar sadece bir  tane olmasın birden fazla alım koyun ki yatırımcılarınıza güven gelsin.

Tokeniniz için yapılmaması gerekenler

Düşük alımla tokeninizi almak isteyenler olacaktır. Bu üyelere düşük fiyattan sakın satış yapmayın.

Tokeninize pump yapmayın. Yani pek çok sahte satışla tokeninizin ivmesini yükseltmeye çalışmayın bunu yaptığınız taktirde yatırımcıda güvensizlik olacaktır.

Tokeninizin burada yer aldığı süreçte bildiğiniz üzere her borsanın kapanma ihtimali vardır. Bu ihtimal olduğu için üzüleceğiniz kadar tokeni bu borsaya dahil etmeyin.

Tokeniniz sattıkça çekim yapın. Borsaların tamamında çok fazla para tutmak makbul değildir. Kendi metamask cüzdanlarınıza çekim yapmanız makbuldur.

Mintme.com’da satış yaparak para kazanmak

Mintme.com içerik ekleyerek ve sosyalleşerek tokeninizi satma platformudur. BSC ağındaki ve EThereum ağındaki tokenleri kabul etmektedir. Ayrıca kendi ağlarında token çıkarma imkanı sunmakta ve kendi ağlarındaki tokenlerin satışını da sağlamaktadır. Mintme.com üyeliğinizi tamamlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Mintme.com için borsa da yer alma başvurusunda bulunmalısınız.

Başvurunuz için şu şartlar vardır.

  1. Tokeninizin dolandırıcı bir token olmaması
  2. Tokeninizin herhangi bir özel fonksiyonunun olmaması (her alım satımda vergi, her alım satımda  yakım) gibi
  3. Tokeniniz dahil olduktan sonda airdrop yapmanızı öneririz. Oradaya yapacağınız airdroplar anasayfaya yansıyacaktır ve tokeninizin ilgi çekmesine neden olacaktır.
  4. Tokeninizle ilgili ilginç paylaşımlar yapmanız tokeninizin o borsada dikkat çekmesine neden olacaktır. Örneğin tokeninizin geleceği ile ilgili ve planları ile bilgileri hergün paylaşmanız lehinize olacaktır. Böylece yatırımcı bulabilirsiniz.
  5. Tokeninizin bu borsada yer aldığını kesinlikle belirtiniz.
  6. Tokeninize alım yapıldığında alanlara teşekkür amaçlı mesaj yazabilirsiniz. Sosyal borsa olmasının avantajlarından biri de kimlerin satın aldığını profil olarak görmenizdir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

bep20bitcraticmintmepancakeswaptoken listeleme
Comments (0)
Add Comment