Kripto Paralar Uçuyor!

Geçen hafta cuma gününden itibaren kripto paralar uçuyor! Bitcoin yüzde 15’e yakın oranda yükselmişti. Bu yükseliş uzun bir zaman sonra gerçekleşti. Bitcoin tam 3 gibi bir sürenin ardından düşüş trendini kırmış oldu. Bitcoin yükselişinin ardından alt coinlerde uçuşa geçti. Sadece son 24 saatte kar ettiren coinlerin sayısı bir hayli fazla. Detaylar kriptoborsa.com.tr adresinde.

Kasım ayında 70 bin dolar sınırına dayanan Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine erişmişti. Fakat bu süreçten sonra yaklaşık 3 aylık bir süreç içerisinde tüm kripto para piyasası ciddi bir düşüşe geçti. 24 ocak tarihinde ise Bitcoin 32 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Bu düşüşün ardından düşüş direncini kırıp yükselişe geçti.

Bitcoin yükseliş trendine girdi!

Kripto para birimlerinin atası Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini girdikten sonra düşüş trendine girmişti. Yaşanan 3 aylık sürecin ardından yüzde 15 civarında bir yükseliş sağlayarak 44 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu yükselişin ardından Bitcoin yükseliş trendine girmiş oldu.

Kripto Paralar Uçuyor: En çok kar ettiren alt coin Shiba Inu oldu!

Bitcoin yükselişinden diğer kripto para birimleri de etkilenip kripto paralar uçuşa geçti. Son 7 gün içerisinde alt coin lideri Ethereum (ETH) %10 yükseliş sağlayarak 3000 doların üstüne çıktı. Yine en çok kar ettiren altcoinlerden bir tanesi de Ripple (XRP) oldu. 7 günde yaklaşık yüzde 35 yükselen XRP şuan 0.83 dolardan işlem görüyor. En çok yatırım alan kripto paralar arasında yer alan Shiba Inu bir haftada yüzde 50 yükseldi. CoinMarketCap kripto para sıralamasında ilk 15 arasında yer alan Shiba fiyatı şuan 0.00003223 dolar. İlk 15 arasında en çok kar ettiren kripto para birimi Shiba Inu oldu.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Tanıtımı Nasıl Yapılır? Token Çıkarırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinkripto para birimishiba coin geleceğiXRP
Comments (0)
Add Comment