Kripto Paralarda Zirve: Son bir ayda tepe noktaya ulaştı!

Kripto paralarda zirve hareketleri devam ediyor. Geçen hafta itibariyle Bitcoin’de yaşanan yüzde 15 yükselmesi kasım ayından bu yana gerçekleşen düşüş trendini kırmıştı. Birçok analist BTC 20 bin dolarlara düşecek dedi. Fakat durum hiç öyle değil. Dogekiller olarak anılan Shiba Inu dahi sadece son 3 günde yatırımcılarına yüzde 60 kazandırmış durumda. Detaylar kriptoborsa.com.tr adresinde..

Bitcoin’de ve kripto para birimlerinde kasım ayından bu yana düşüş eğilimi ve güvensizlik mevcuttu. 33 bin dolara kadar düşen Bitcoin, geçen hafta Cuma günü yüzde 15 yükseliş sağlayarak 41 bin dolar seviyelerine yükseldi. Bitcoin bu yükseliş ile beraber düşüş trendini bitirmiş oldu.

Kripto Paralarda Zirve: Bitcoin 45 Günlük Ortalamanın Üstünde!

Bitcoin sabah 9 civarlarında 45 bin dolar seviyesinin üstüne çıktı. Bu yükseliş son 45 günlük ortalamanında üzerinde olup aynı zamanda son 1 ayın en yüksek seviyesi. Bitcoin şu dakikalarda 44.198 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Neden Yükseliyor?

Nasdaq endeksinde listelenmek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuran Valkyrie Bitcoin Madencilik ETF onayını aldı. Bu olumlu gelişme akabinde Bitcoin yaklaşık yüzde 4 değer kazandı.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “ELONJET Token Ortaya Çıktı! Elon Musk yatırım yapacak mı?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoin tarihi zirvebitcoin yükseldi
Comments (0)
Add Comment