ELONJET Token Ortaya Çıktı! Elon Musk yatırım yapacak mı?

ELONJET Token ortaya çıktı! Tesla CEO’su Elon Musk jetiyle ziyaret ediyor. Elon Musk’s Jet (ELONJET) adlı bir twitter kullanıcısı jetin ziyaret ettiği yerlerin paylaşımını yapıyor. Hatta geçtiğimiz ay Elon Musk bu hesabın sahibine takibi bırakması için 5 bin dolar teklif teklif etmişti.

ELONJET adlı twitter kullanıcısı bu takibi sayesinde kendine ciddi bir takipçi kitlesi topladı. ELONJET twitter hesabının şuanda yaklaşım 370 bin civarında takipçisi bulunmaktadır. ELONJET twitter kullanıcısı aynı zamanda bir yazılımcı olduğu düşünülüyor. Kendisi ELONJET Token çalışmalarını yaptı ve piyasaya çıkardı. Peki Elon Musk ELONJET Token alır mı?

Elon Musk ELONJET alır mı?

Elon Musk’ın N628TS nolu özel jetinin takibini yapan yazılımcıya daha önce hesabı silmesi için 5 bin dolar teklif edilmişti. Yazılımcı bunu reddetmişti. Yazılımcıya, geçtiğimiz hafta 50 bin dolar teklif sunulmuş ve bu teklifte reddedilmiş. Elon Musk’ın, ELONJET Token alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Aynı zamanda yazılımcının belirttiği kadarıyla Elon Musk, twitter üzerinden yazılımcıyı engellemiş.

ELONJET Token ne kadar?

Yazılımcının oluşturmuş olduğu ELONJET token şuan güncel piyasa değeri 4.6 milyon dolar. 24 saatlik hacmi ise 1 milyon dolar. ELONJET Token kripto para piyasalarında 0.000004539 centten işlem görüyor.

ELONJET Token amacı nedir?

ELONJET Token amaçlarını şöyle belirtiliyor:

“Uçuşların tamamından elde edilen bilgileri merkezi olmayan bir yol ile elde etmeyi hedefliyoruz. Dünya üzerinden ne kadar çok kişi bu bilgilere erişirse, karbon emisyonları ve harcamalar önemli ölçüde azalacaktır.”

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Tanıtımı Nasıl Yapılır? Token Çıkarırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

elon muskelonjetELONJET Token
Comments (0)
Add Comment