Luna Coin Nedir? Luna Coin Yorum – Luna Coin Geleceği 2022

Luna coin, blok zincir altyapısı ile çalışan bir stablecoin platformudur. LUNA coin, Terra ekosisteminin tokenidir. Luna coin nedir? Luna Coin yorum ve geleceği 2022 hakkında tüm detaylar için kriptoborsa.com.tr

TerraSDR fiyatını belirlenmiş para birimleriyle başa baş noktasını bulmak için Terra kullanıcıları LUNA tokenlarını TerraSDR karşılığı olarak kullanabiliyor. Tabi bu durumda tam tersini de yapabilir.

Terra protokolünde, madencilik ödüllerinde madenci ortaklarını korumak için işlem ücretlerini ve LUNA yakım oranını kullanarak var olan ekonomik koşullarda uygun ödül koşulları ortaya çıkarır.

Luna Coin hangi ülkenin?

Terraform Labs şirketinin CEO’su olan Daniel Shin ve Kwon tarafından 2018 yılında Güney Kore’de kuruldu.

LUNA arzı ne kadar?

Terra fiyatı haberin yazıldığı an itibariyle 74.20 dolar ve 24 saatlik işlem hacmiyse 3.142.501.800 dolar. Luna fiyatı son 7 günde yüzde 50 artmıştır. Dolaşımda şuan 377 Milyon LUNA coin arzı, toplamda 791 Milyon coin arzı bulunmaktadır.

Binance borassı, LUNA coin ticaretinin yapıldığı en aktif kripto para borsasıdır.

Terra Coin güvenilir mi?

Luna coin, merkez bankası standartlarında ilerleyen ender kripto paralar arasındadır. Terra, Ethereum blok zincirine bağlıdır. LUNA’yı oluşturanlardan birinin ise güvenilir bir şirket olan Microsoft’ta uzun süre çalışması LUNA’yı güvenli kılabiliyor.

Luna ne demek?

LUNA isim anlamı olarak roma mitolojisinde ay tanrıçası demektir.

Terra cüzdanı nedir?

LUNA yatırımcılarının cüzdanına erişmesine, staking yapabilmesine ve daha birçok özellik ile çalışabilmesi için Terra kripto cüzdanı ve panosuna erişim sağlamak için Terra Station’a giriş yapmaları gerekir.Terra Station’a hem mobil telefonunuzdan hem de web tarayıcı üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Terra coin nereden alınır?

CoinMarketCap üzerinden inceleyebildiğimiz kadarıyla LUNA alabilinecek bazı kripto borsalar aşağıdaki gibidir:

Binance

KuCoin

Huobi Global

Gate.io

Bitfinex

Kraken

Luna ismi hangi dil?

LUNA isminin kelime kökenine baktığımızda Latince olarak karşımıza çıkıyor.

Luna nasıl alınır?

Luna Coin almak istiyorsanız ve alırken farklı kripto para ile satın almak istiyorsanız önce Luna coin destekli bir kripto cüzdanınız olması gerekiyor. Bu cüzdanı oluşturduktan sonra istediğiniz kripto parayı satın alır ardından belirlediğiniz platformda LUNA satın alabilirsiniz.

Luna Coin Yorum

Luna coin güçlü bir altyapı ve protokole sahip. Son 7 günde birçok kripto para düşerken LUNA coin yaklaşık yüzde 50’nin üzerinde yükseldi. Ukrayna ve Rusya arasında gerginlik şuan için çok fazla etkisini kripto paralarda göstermedi. Fakat henüz savaşın seyri hakkında bir belirsizlik olduğu için tüm piyasalar olumsuz etkilendiği gibi merkeziyetsiz olan kripto paralar etkilenir mi sorusuna birçok analist diğer piyasaları etkilediği gibi etkilemeyeceği yönünde.

Luna Coin Geleceği 2022

Kısa vadeli olarak bir düşüş gerçekleşebilir. Birkaç gösterge üzerinden incelediğimizde önümüzdeki saatlerde 74.20 dolar fiyatından aşağı yönlü düşebilir. Uzun vadeli olarak baktığımızda ise şuan için bir düşüş sinyali gözükmemektedir. LUNA Coin geleceği için ilk hedefimiz 85 dolar. İlk hedefimize ulaşmamız halinde tekrardan aralık ayının 100 dolar seviyelerine ulaşabilir. Eğer aşağı yönlü bir kırılım gerçekleşirse ki şuan için böyle bir kırılım gözükmüyor fakat böyle bir durumda 55 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin Bilinen Sistemlerin Tamamını Kaldırmaya Geliyor! 5 Kasım Unutmayın!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

luna coinluna coin geleceğiluna coin yorum
Comments (0)
Add Comment