McDonald’s Metaverse Kararını Veriyor!

McDonald’s Metaverse kararını veriyor. Dünyaca ünlü yemek firmalarından biri olan McDonald’s metaverse ile ilgili önemli bir adım atıyor. Sanal evreni ilgiyle takip eden firma, Metaverse’de restoran açacak.. McDonald’s geçen yılın Aralık ayında bir Metaverse etkinliğine sponsor olmuştu.

McDonald’s Hangi Metaverse Altcoinini Seçecek?

McDonald’s yakın zamanda yaptığı açıklamada, gerçek ve sanal ürünleri içeren sanal bir restoran işletmeyi planladığını duyurmuştu. Bu plan dahilinde yeni bir Ticari marka başvurusunu da kısa süre önce yaptı. Böylelikle McDonald’s kendi metaverse işletmesinde “eve teslimat” gibi seçeneklerle satış yapabilecek.

Firmanın şuan hangi metaverse projesinde yer alacağı tam olarak bilinmiyor. Birçok mevcut marka, yeni bir teknoloji üretmek yerine The Sandbox (SAND) veya Decentraland (MANA) gibi girişimlerde yer kiralayabiliyor.

McDonald’s Metaverse’e Adım Attı..

McDonald’s yakından takip ettiği NFT ve Metaverse kavramıyla oldukça ilgiliydi. Öyle ki Aralık ayında bir TV kanalının Metaverse etkinliğine sponsor olmuştu.

Kasım ayında ise McRib için ABD pazarına dönüşünü kutlamak için bir NFT bastılar.

McDonald’s Metaverse Kararını Veriyor!

Geçtiğimiz süreçte Elon Musk, ünlü fastfood zincirine tweet atarak Dogecoin ile satış yapılırsa alışveriş yapacağını belirtmişti. Fakat aynı süreçte Shiba Inu ise Metaverse dünyasına adım attığını ve metaverse parsel satışı yapacağını belirtmişti. McDonald’s için seçenekler çoğalırken Shiberse projesini tercih eder mi diye akıllarda soru oluştu. Ünlü fastfood zinciri McDonald’s henüz hangi metaverse evreninde bulunacağına dair resmi bir açıklamada bulunmadı.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Inu Metaverse Devlerine Kafa Tuttu: Shiberse arsa satışları başlıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

decentralandmcdonald'smetaversesandboxshiba inushiberse
Comments (0)
Add Comment