Shiba Inu Metaverse Devlerine Kafa Tuttu: Shiberse arsa satışları başlıyor!

Milyonlarca  yatırımcısı bulunan Shiba Inu Metaverse devlerine kafa tuttu. Shiba Inu geçtiğimiz haftalarda Metaverse evrenine Shiberse ismiyle katılacağına duyurmuştu. Shiberse evreninde metaverse parsel satışları başlıyor. Detaylar kriptoborsa.com.tr adresinde.

Shiba Inu Metaverse Devlerine Kafa Tuttu!

Shiba Inu (SHIB) kurulduğu andan itibaren sürekli olarak büyümekte. Şuan Shibarmy yani Shiba ordusu olarak milyonlarca yatırımcısı ve taraftarı bulunmaktadır. Bu taraftarı elinde bulunduran Shiba Inu olduğu yerde saymak yerine büyümeyi tercih etti. Shiba Inu yazılımcıları geçtiğimiz haftalarda resmi twitter hesabından Shiberse metaverse evrenini duyurmuştu.

Shiba Inu, Shiberse parsel satışları başlıyor!

Shiba Inu’nun metaverse evrenine katılmasıyla metaverse dünyasında dengeler tamamen değişecek gibi duruyor. Shiberse projesi ile yatırımcıla yepyeni bir dünyaya adım atacak. Shiba resmi hesabı ile twitter üzerinden yaptığı duyuruda yakın zamanda Shiberse parsel satışı yapacaklarını belirtti.

Shiba Inu yükseliyor!

Shiba Inu, Shiberse arsa satışını duyurmasının ardından bugün yüzde 5 oranında yükselme sağladı. Bu yükselişiyle beraber son 7 gün içerisinde yaklaşık olarak yüzde 60’a yakın yükseliş sağladı. Shiba yaklaşık olarak 0.00003295 dolar üzerinden işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bu Metaverse Coin Fiyatı 10x Yapabilir: Nakamoto Games NAKA” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

shibshiba inushiberse
Comments (0)
Add Comment