Metaverse Moda Haftası: İçlerinde Dolce&Gabbana dahi var!

Metaverse moda haftası 27 Mart’a kadar sürecek. Bu hafta içerisinde 70 şirket kendilerini sergiliyor ve kıyasıya yarışıyorlar. Şirketler lüks ve üst düzeyde çalışmalar gerçekleştirip, NFT koleksiyonlarını kullanıcılarla buluşturuyorlar.

İçlerinde Dolge&Gabbana dahi var!

Tommy Hilfiger, Forever 21, Dolce&Gabbana gibi birçok tanınmış markalar Metaverse moda haftasına katıldılar. Daha önce birçok dünya markası Decentraland ile ortak işler yaptığını unutmamak gerekir. Decentraland’da farklı bir etkinlik düzenlenirken MANA coin için satımlar geldi. Moda haftasının ne kadar olumlu etki yaratacağı akıllarda soru yarattı.

Metaverse Moda Haftası Amacı Ne?

Decentraland direktörlerinden Sam Hamilton, metaverse dünyasında alışveriş deneyimlerinin artması ile birlikle bu moda haftası kullanıcıların kendisini daha iyi tanımlayabileceği bir mekan sağlamayı ve oluşturdukları avatarlara giyilebilir ürünler ile kendi benliklerini bu dünyada genişletebileceklerini ifade etti.

Decentraland’ın yeni geliştirilen köşesi olan Fashion District’te defile, galeriler ve tanınmış birçok markayı ev sahibi olarak barındıracak alanlar oluşturulacak. Dijital emlak firması olan Metaverse Group, geçtiğimiz yılın Kasım ayında 2.4 milyon dolarlık rekor bir ücretle 6 dönüm (6000 metrekare) arsa satın aldı.

Decentraland Nasıl Ziyaret Edilir?

Decentraland web sitesine giriş yaptığınızda, cüzdanınızı yada misafir olarak ziyaret edebilir ve Metaverse Moda Haftası deneyimini yaşayabilirsiniz.

Direktör Hamilton için bu hafta bazı markaların AR-GE çalışmaları için önemli bir fırsatken diğer şirketler içinse dijital kıyafet satmaları için ayrı bir fırsat yaratmaktadır. Bu alandaki tüm markalar çıkardıkları ürünü NFT olarak pazarlamıyorlar, yalnızca tasarımların dijital formatlarını sergi halinde sunuyorlar.

“Metaverse Moda Haftası: İçlerinde Dolce&Gabbana dahi var!” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” makalemizi okuyabilirsiniz. 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

decentralanddecentraland moda haftasımana coinmetaverseNFT
Comments (0)
Add Comment