Kripto Para Yatırımcıları Dikkat: Bu hafta çok kritik!

Kripto para yatırımcıları dikkat etmeli. Bu hafta çok piyasa için çok kritik. Bitcoin ve diğer altcoinler bir toparlanma yarışına girdi. Bitcoin 33 bin dolar seviyelerinden yaklaşık yüzde 40’a yakın yükseliş sağladı ve 45 bin dolar seviyelerine kadar dayanmıştı. Amerika Birleşik Devletleri’nden haberler kripto para sektörüne etki edecek bir durum oluştururken Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasalarındaki gelişmeleri değerlendirdi.

Kripto paraların atası olarak sayılan Bitcoin, 45.500 sınırına kadar dayanmıştı. 6 Ocak tarihinden beri bu fiyat Bitcoin’de  görülen en yüksek seviyeydi. Fakat şubat ayı başından beri beklenen bir geri çekilme şuan Bitcoin’de yaşanıyor. Gap – CME boşlukları için düzeltme gerekli. Bitcoin’i uzun yol şoförü gibi düşünün. Hedeflediği yolda giderken bu yolda ara ara dinlenmesi gerekir. Bitcoin için 40-42 bin dolar aralığı düzeltme yapması için en normal seviyelerdir.

CME Bitcoin GAP nedir?

CME Bitcoin GAP, yatırımcıların karlılığını arttırması için önemli bir araçtır. İşlem yaparken grafiklerde oluşan boşlukları takip edip öğrenerek verimlilik artışı sağlanabilir.

CME boşlukları, varlık fiyatı herhangi bir fiyat hareketi olmadan bir gün öncesinin kapanış fiyatının üstünde veya altında açıldığında bir boşluk oluşur. Bu tür boşluklar genellikle piyasa kapalı iken yapılan pozitif yada negatif haberler yapıldığında fiyat hareketleri grafiğe yansımaz ve orda bir boşluk oluşur.

Kripto Para Yatırımcıları Dikkat!

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para yatırımcıları dikkat etmesi gerektiğini belirterek: ’15 Şubatta stablecoinler hakkında Amerika Birleşik Devletleri’de görüşmeler yapılacak.’ diye belirtti. Kripto yatırımcıları için dikkatli olmalarını gerektiren bir hafta içerisindeyiz.

Kripto paraların atası Bitcoin son 7 gün içerisinde yüzde 14’ün üzerinde artış sağlarken şuan ki fiyatı güncel olarak 43.500 seviyeleridir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin BTC Ne Zaman Yükselir? Bitcoin Piyasasında Neler Oluyor?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinhuobi globalkripto para
Comments (0)
Add Comment