O Ülke Bitcoin Konferansında Yer Almıyor!

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, 2022 Bitcoin konferansında yer almayacağını belirtti.

Başkan Bukele, daha önce bu yıl düzenlenecek olan konferansta kritik bir bildiri yapacağı haberini vermişti.

El Salvador Başkanı Bukele, El Salvador’daki belirsiz sebepler sebebiyle Miami’de düzenlenen Bitcoin konferansına katılım sağlayamayacağını duyurdu.

Bukele’nin konferansa neden katılım sağlayamayacağı konusuna gelirsek ise El Salvador’da faaliyet gösteren Maras isimli çetenin sebep olduğu düşünülüyor. Nayib Bukele şu anda Maras isimli çeteye karşı ciddi bir operasyon yürütüyor. 27 Mart tarihinde Maras çetesine atfedilen cinayetlerde 62 kişi öldü ve El Salvador Yasama Meclisi anayasal hakları 30 gün süreyle askıya aldı. El Salvador Ulusal Polisi’ne göre, son 11 günde 6.894 çete üyesi tutuklandı.

Bukele, geçtiğimiz Haziran ayında yapılan 2021 Bitcoin konferansında ilk kez, Bitcoin’i yasal para yapma planlarını duyurmuştu.

El Salvador Başkanı’nın bu yıl da milyar dolar düzeyinde bir Bitcoin tahvil satışına ilişkin bir duyuru yapması bekleniyordu.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Tokeni Coin Tanıtım Sitelerine Gönderme haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinel salvadornayib bukele
Comments (0)
Add Comment