Ripple (XRP) ne kadar oldu? Kaç tl? XRP yükselir mi?

Son bir haftada yükselen kripto para birimlerinde Ripple (XRP) ne kadar oldu? Bugün Bitcoin, Ethereum, BNB, Solana gibi kripto paralar düşüş eğilimi gösterirken Ripple’da yükseliş meydana geldi. Tüm bunların yanı sıra Ripple (XRP) daha fazla yükselir mi merak konusu oldu. Bitcoin bugün yüzde 1.88 değer kaybı yaşarken bu düşüşü takip eden BNB ise yüzde 5 düştü. Peki Ripple (XRP) ne kadar oldu? XRP yükselir mi?

Ripple (XRP) Ne Kadar Oldu?

XRP şuanda 0.8142 dolar seviyelerinde. XRP gün içerisinde yüzde 3.89 dolar değer kazandı. XRP coinin 24 saatlik hacmi 5.8 milyar dolar.

ripple ne kadar oldu

XRP Yükselir mi?

Ripple davasının olumlu gelişmesi durumunda XRP 1 dolar seviyelerinin üstüne çıkabilir. Eğer aksi bir durum oluşursa 0.65 dolar seviyelerine düşebilir. Yükseliş trendine giren XRP daha çok yükselme eğiliminde. Olumlu seyir gösteren XRP bugünün yükselen kripto paraları arasında yer aldı.

Ripple (XRP) CoinMarketCap verilerine göre kripto para sıralamalarında 6. Sırada yer almaktadır.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Tanıtımı Nasıl Yapılır? Token Çıkarırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

rippleripple kaç tlripple ne kadar
Comments (0)
Add Comment