Güncel İddia: Ripple (XRP) Bu Seviyelerde Olabilir!

Kripto para piyasalarındaki düşüşler uzun soluklu bir çalkantıdan sonra rahatlama dönemine girdi. Ripple (XRP) ise iki haftalık düşüşünün ardından yükselişe geçti. XRP ne olur? XRP yükselir mi? gibi sorularınız varsa tek adres Kriptoborsa.com.tr ! 

Ripple (XRP) Bu Seviyelerde Olabilir!

XRP direnç seviyesi olan 0.6740 cent seviyelerini kırması gerekiyor. Yüzde 15’lik yükselişinin ardından dirence dayandı fakat burada düşüş sinyalide verebilir. Kısa vadeli olarak bir düşüş verebilecek gibi gözüküyor. Göstergelere bakarsak göstergeler SAT verme eğilimine girmiş gibi gözüküyor. Direnci kıramazsa eğer XRP fiyatı 0.59 cente kadar gerileyebilir. 0.59 cent bu altcoinin şuan ki destek seviyesidir.

Ripple (XRP) Rekor Kırabilir !

Direnci kırabilirse eğer yeni hedefimiz kısa vadeli olarak 0.75 cent. Trende girerse ve Ripple davası olumlu sonuçlanırsa eski seviyelerinin de üstüne çıkabilecek gibi gözüküyor. Uzun vadeli göstergeleri incelediğimizde AL vermiş durumda. RSI göstergesi şuan GÜÇLÜ AL vermektedir. Diğer göstergeleri incelediğimizde de aynı şekilde AL pozisyonu oluşmuştur. Uzun vadeli XRP tahmininde bulunacak olursak eğer XRP direncini kırarsa 1 dolar seviyelerine kadar yükselebilir.

Ripple (XRP) bu seviyelerde olabilir fakat yine de XRP haberlerini düzenli takip etmemiz gerekiyor. Olumsuz bir haber gelişmesi durumunda tamamen tersi yönde seyirler çizilebilir.

CoinMarketCap verilerine göre Ripple, kripto para sıralamasında sekizinci sırada yer almaktadır. 24 saatlik hacmi ise 1 milyar dolar civarındadır. Piyasa değeri ise 32 milyar dolar dolaylarındadır.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Polkadot Uçuşa mı Geçiyor? DOT Coin Geleceği 2022-2023” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

rippleXRP
Comments (0)
Add Comment