SelfWealth kripto dünyasına giriş yaptı!

Avustralya merkezli hisse alım satım hizmeti sağlayan SelfWealth kripto dünyasına giriş yaptı. Platform, Avustralya’da ünlü kripto borsası BTC Markets ile ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu. SelfWeath, Avustralya’da ilk kripto para hizmetleri sunan hisse alım satım platformu oldu. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

SelfWealth kripto dünyasına giriş yaptı: 300 binin üzerine kullanıcıya hizmet verilecek!

SelfWealth, BTC Markets ile yaptıkları anlaşma neticesinde yılın ikinci çeyreği bitmeden yatırımcılarına 5 ana kripto para birimi ile ticaret yapma imkanını sunacak.

Ülkedeki yasal düzenleyiciler tarafından henüz onay alınmadı. Onay alınmamasına rağmen Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para liderlerinin onay alması muhtemel.

SelfWealth platformunun 300 binin üzerinde yatırımcısı mevcut.

Kripto para sektöründeki fırsatlarından yararlanılacak!

Kripto para sektörüne hala daha birçok büyük firma hala daha riskli olarak bakmaktadır. SelfWealth ise daha çok geleneksel yatırımcılara sahip gözüküyür. Firma ise bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmayı hedefleyip, kendisini bu fırsatlardan faydalanmayı hedefliyor.

Dijital para çalışmalarının arttığı son günlerde birçok dünya devi fırsatı erkenden farkedip kaçırmadan kripto para sektörüne giriş yapıyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

btc marketskripto paraselfwealth
Comments (0)
Add Comment