Shiba Inu İçin Beklenen Haber: Metaverse Arsa Satışları Başlıyor!

Shiba Inu metaverse arazi satışları, projenin sürecini daha iyi finanse amacıyla ilk olarak kripto para altcoin lideri Ethereum (ETH) ile yapıldı. Fakat, Shiba Inu geliştiricileri yeni yapılacak satışlar için SHIB kullanılabileceğini duyurdu.

Metaverse arazi satışları SHIB kullanarak yapılabilecek! 

Shiba Inu kısa bir süre içerisinde, sanal arsa için tekrar satışlara başlayacak. SHIB Army topluluğu, SHIB kullanarak sanal metaverse arsa satın alamadığı için bu konudan şikayetçiydi. Shiba ekibi ise gelen şikayetleri inceleyip ve topluluğa, SHIB ile ödeme yaparak metaverse’teki arsaları satın alabileceklerini haberini müjdeledi.

SHIB: The Metaverse resmi hesabından atılan tweet’te ise şunlar söyleniyor:

ShibArmy – Halka Satış şuan http://SHIB.io adresinde açık! Herkesin satın alabileceği arsalar ve araziler mevcut (kilitleme gerekmiyor). Arazi fiyatları 0,2 ETH‘den başlıyor.

Shiba Inu (SHIB) sanal arsa satışları tanıtıldı

Shiba Inu sanal gerçeklik arsaları için genel satış etkinliğini başlattı. SHIB: The Metaverse geliştiricileri, projenin arsa tekliflerine katılmakla ilgilenen tüm yatırımcıların doğrudan Ethereum kullanarak web sitesinden yapabileceklerini belirtti.

Arazilerin büyük bir kısmı önceki iki satış olayında satın alınmış olabileceğinden, kamu satışı olayının sınırlı bir teklife sahip olabileceğini unutmayın.

“Ünlü SHIB Balinası Varlığını İkiye Katladı!” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Boğa Konuştu: SHIB Yüzde 3.200 Yapacak!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

AraziSatışshibshibaTeklif
Comments (0)
Add Comment