Shiba Inu için büyük yakım günü yaklaşıyor: 14 Şubat

Shiba Inu için büyük yakım günü yaklaşıyor. Bigger Entertainment kuruluşunun sahibi Steven Cooper, SHIB yakma işlemlerini gerçekleştiriyor. Bigger Entertainment sağlanan gelirler SHIB yakımı sağlıyor. Bigger Entertainment web sitesi içerisinde Shiba Inu logolu ürünlerin satışı yapılmakla beraber birçok alışveriş imkanı bulunuyor. Bununla beraber bir ücretli müzik dinleme alanınız dahi bulunuyor.

Shiba Inu için büyük yakım günü yaklaşıyor !

Cooper, Shibarmy yani Shiba ordusuna 5 dolar karşılığında etkinliğe katılmaları için bilet davetinde bulundu. Sağlanan gelir ile SHIB satın alınarak, yakıma gönderilecek. Sevgililer gününde Shiba ordusu için farklı bir parti olacak gibi gözüküyor. Cooper’da bu konuda aynı fikirde: SHIB topluluğu sadece Youtube’daki canlı yayını izleyerek SHIB yakımı gerçekleştirecek yorumunda bulundu.
Cooper, Shiba ordusu ile daha önce yaptıkları partide tamı tamına 239 milyon SHIB yakımı gerçekleştirmişti. 14 şubat sevgililer gününde ise bu hedefin daha fazla olduğunu belirtti.

Shiba Ina SHIB ne kadar? 

Shiba Inu, CoinMarketCap kripto para sıralamasına göre 13. sırada yer almaktadır. Son 1 hafta içerisinde yaklaşık yüzde 55’in üzerinde yükseliş gösteren SHIB şuan 0.00003144 dolardan işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Coin Nedir? Shiba Coin Geleceği 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bigger entertainmentshibashiba inu
Comments (0)
Add Comment