Yüzmilyonlarca Shiba Inu Yok Oldu: 200 milyon Shiba Inu Yakıldı!

Evet yanlış duymadınız 200 milyon Shiba Inu yakıldı. Aylık milyarlarca SHIB yakımı gerçekleşiyor. Shiba (SHIB) neden yakılıyor? SHIB ne kadar yakım yapıldı? SHIB ne kadar? gibi sorularınızın cevaplarının tamamı kriptoborsa.com.tr adresinde.

Yaklaşık 21 milyon Shiba (SHIB) pisayadan silindi!

Son 24 saatte yaklaşık 21 milyon SHIB yakıldı. Geçtiğimiz sene milyarlarca SHIB yakımı gerçekleşmişti. Etherscan üzerinden yaptığımız incelemeler neticesinde SHIB yakımı hızla devam ediyor. Her gün milyonlarca SHIB yakım adresine gönderiliyor.

200 milyon Shiba Inu yakıldı

Shiba SHIB neden yakılıyor?

Kripto para yakım işlemi, ekosistem üzerinde sürekli yapılan bir işlemdir. Bu işlem sayesinde, yakmış olduğunuz kripto paraları dolaşımdan temelli olarak kaldırmış olursunuz. Dolaşımdan kaldırdığınız kripto paraların avantajı ise arzın düşmesi oluyor. Boş cüzdan adresine gönderilen kripto paralar arzı düşürüyor. Sonuç olarak yakım sayesinde fiyatın yükselmesi bekleniyor.

200 milyon Shiba Inu Yakıldı!

Etherscan verilerine göre, geçen haftadan bu yana yaklaşık 200 milyon Shiba Inu yakıldı. Her hafta neredeyse 200-300 milyon SHIB yakılıyor. Bazı özel gün veya haftalarda bu miktar daha da artabiliyor. Şuana kadar ise Shiba Inu arzının yüzde 41.0262’si yani toplamda 410 trilyon SHIB token yakıldı.

Shiba Inu şuan 0.00002980 üzerinden işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Coin Nedir? Shiba Coin Geleceği 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

shibashiba inu
Comments (0)
Add Comment