Shiba Inu’nun Metaverse’inde 100 Binden Fazla Arazi Alanı Bulunacak

Popüler meme kripto para birimi shiba inu’nun (SHIB) arkasındaki geliştiriciler, sanal gerçeklik projeleri “SHIB: The Metaverse”in ayrıntılarını açıkladılar ve bazıları özel kalacak olan 100.595 arazi arsasını duyurdular. Arsalar etap etap satışa çıkacak.

  • Giriş aşaması, dört kategoriye ayrılan 36.431 parselin kilidini açacak: Silver Fur, Gold Tail, Platinum Paw ve Diamond Teeth ve 0,2 eter (ETH) ile 1 ETH arasında fiyatlandırılacak.
  • Ekip, Shiba yerel paraları için aşağı yönlü bir risk olmadığından emin olmak için bir arazi fiyatlandırma belirteci olarak nötr kripto para birimini kullanmaya karar verdi.
  • Geliştiriciler Çarşamba günü yayınlanan duyuruda, “Ekosistem Belirteçlerimizi kullanmak bir risk, çünkü kendi belirteçlerimizin fiyatını onları bozdurmamız gerekecek! Ve bu planlarımızdan çok uzak” dedi.
  • Arazi alıcıları pasif gelir elde edebilecek, oyun içi kaynakları toplayabilecek ve ekibin yakında açıklayacağını söylediği ödüller üretebilecek. Arazi sahipleri, köpek temalı SHIB jetonunu kullanırken ve yakarken arsalarını yeniden adlandırabilirler.
  • Duyuru, “Shiba Inu $SHIB’nin Metaverse’de oynayacağı ilk özel rolü tanıtacağız” dedi. “Bir tamirciyi arazinizi yeniden adlandırırken bağımsız olarak $SHIB’yi yakmaya davet ederek, ayrıca bu, arazi olayları ve kamu satışı sona erdikten hemen sonra başlamalıdır.”
  • Geliştiriciler, LEASH ve BONE gibi SHIB ekosistem paralarının geri kalanının, daha fazla aşama ortaya çıktıkça bir rol oynayacağını ve LEASH sahiplerinin daha sonraki aşamalarda arazi satın alabileceğini de sözlerine ekledi.
  • Metaverse, SHIB için bir katman-2 çözümü olan Shibarium’da geliştirilecektir.
  • SHIB belirteci, baskı sırasında 0,00002274 civarında düz çizgiliydi. Geliştiriciler, Şubat ayı başlarında metaverse’e bir baskının olduğunu ima etti.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ripple son dakika haberleri ve Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için Bitcoin Nedir? Bitcoin Güvenilir Mi? (En Detaylı Bitcoin Rehberi) haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

shibshiba inushiba metaverseshiberse
Comments (0)
Add Comment