Simpsonlar’ın bu kehaneti de yerini buldu! Metaverse geleceğini yıllar önceden tahmin etmişler!

Simpsonlar yine yapacağını yapıp Metaverse geleceğini yıllar önceden tahmin etmişler! Simpsonlar adlı çizgi dizi 11 Eylül patlamalarından itibaren dizisinde yayınlamış olduğu bir çok kehanet yerine geldi. Şimdi de kripto dünyasının yıldızı parlayan evreni Metaverse evreni için bir kehaneti mevcut. Simpsonlar dizisinin metaverse bölümü ne? Simpsonler sanal gerçekliği 20 yıl önceden bildi ve Simpsonlar’ın bu kehaneti de yerini buldu!

Simpsonlar’ın kehanetleri yerini buluyor!

Simpsonlar dizisinde bir çok kehanet gerçek hayatta yerini buldu.

Amerika’da gerçekleşen seçimlerde Başkan Yardımcısı Kamala Harris tahmin etmişlerdi. İlk kadın ve siyahi Başkan Yardımcısı olan Kamala Harris Amerikan tarihine geçmişti.

11 Eylül saldırılarını da daha önce tahmin eden Simpson dizisi bu seferde yıllar önceden Metaverse dünyasına değindiler. Simpson dizisinde Metaverse evrenine de değinmişler. Değinilen metaverse evreninde akıllarda bu dünyanın kaç yıllık olduğu bir planın ürünü olduğu sorusu uyandı.

Metaverse geleceğini yıllar önceden tahmin etmişler!

KriptoBorsa olarak Twitter üzerinden yayınlamış olduğumuz Simpsonlar sahnesinde vücüduna bir kabloyu enjekte eden aile bireyleri bu kablo ile sanal dünyaya dalıyor. Daldıkları bu META dünyasında birden çok kişiyle çevrendeki kişilerle canlı görüntülü olarak görüşme sağlayabiliyorsunuz. İstediğiniz şekilde vakit geçirebiliyor ve dilediğiniz her yere giriş çıkış sağlayabiliyorsunuz. Google’a bile Metaverse dünyasında giriş yapıp sanki o veri dünyasının içindeymişçesine sorgulama sağlayabiliyorsunuz.

Geçtiğimiz aylarda ise Mark Zuckerberg, Facebook arkadaşlık platformunu Metaverse evrenine taşıyacağını duyurmuştu. Hatta bunun ilk çalışması olarak Facebook ismini META olarak değiştirdi. İşte Simpsonlar sahnesi!

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

metaversesimpsonlar
Comments (0)
Add Comment