Son dakika.. Rusya ve Ukrayna gerilimi tırmanıyor! Kripto paralarda düşüş devam ediyor

Kripto paralarda düşüş devam ediyor. Rusya ve Ukrayna geriliminin tırmanması, Amerika’da enflasyonun yüksel gelmesi, FED toplantı tarihinin 14 şubatta yapılacak olması gibi birçok sebep kripto paralarda düşüş eğilimi göstermeye başladı. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Kripto paralarda yatırımcıların yüzü gülmeye başlasa da dünya üzerinde çalan tehlike çanları kripto dünyasını da etkiledi. Bir süredir düşüş yaşayan kripto paralar gelmiş geçmiş en yüksek seviyelerin yarısından aşağıda işlem görmeye başlamıştı. Bu düşüşün ardından piyasanın güçlenmesi bekleniyordu. Fakat kapıda bir savaş beklentisi olması en büyük problemler arasında.

Kripto paralarda düşüş devam ediyor

Rusya ve Ukrayna geriliminin iyice yükselmesi ve FED faiz arttırımı beklentisiyle kripto paralarda durgunluk başladı. Kriptolarda satışlar gerçekleşmiş gibi duruyor. Birçok ülke vatandaşlarına Ukrayna’yı terk etme çağrısı yaptı. Rusya ise Ukrayna’dan diplomatlarını geri çağırdı. Rusya vereceği savaşta tek mi? Çin ve İran olası ABD desteği olursa Rusya’ya destek sağlar mı? Tüm bu sorunlar karşısında kripto paralarda düşüş sürüyor. ETH yüzde 3, ADA yüzde 6, SOL yüzde 16, DOT ise yüzde 11 civarında düştü.

FED 14 Şubatta Toplanıyor

ABD’de açıklanan enflasyon son 40 yılın zirvesi oldu. Yüzde 7’nin üzerinde açıklanan enflasyon önümüzdeki gün yapılacak olan FED toplantısında faiz arttırma ihtimalinin çok yüksek olduğu anlamını taşıyor. Bu durum doları yükselteceği gibi kripto paralar için büyük bir kayıp olabilir.

Haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ünlü Analiz Uzmanından Kritik Uyarı: Bitcoin fiyatında %80 düşüş meydana gelecek!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinenflasyonfedkripto para
Comments (0)
Add Comment