Tesla’dan Kripto Parayla Alışveriş İmkanı!

Tesla’dan Kripto parayla alışveriş imkanı artık mümkün. Daha önce Elon Musk, Dogecoin ile Tesla’dan alışveriş yapılabileceği duyurmuştu. Bugün attığı bir tweet ile Tesla mağazasında bazı ürünlerin Dogecoin ile alınabileceğini duyurdu.

Tesla’dan Kripto Parayla Alışveriş İmkanı!

Elon Musk: “Dogecoin ile bazı Tesla ürünleri alınabilir.” açıklamasında bulundu.

Bu açıklamanın ardından Tesla mağazasında Dogecoin ile alınabilecek bazı ürünleri listeledik. İşte Tesla ürünlerinden bazıları..

Giga Texas Belt Buckle (Kemer Tokası)

Giga Texas aldı kemer tokası 835 Dogecoin fiyatıyla satışta. 835 Dogecoin 15 Ocak kur fiyatıyla yaklaşım 2070 Türk lirasıdır.

dogecoin ile tesla alışverişi

Cyberquad for Kids (Çocuklar için elektrikli ATV)

Çocuklar için üretilen dört teker, çelikten yapılmış ATV şuan Tesla mağazasında 12.020 Dogecoin fiyatıyla satışta. Şuanki kur ile 12.020 Dogecoin yaklaşık 29.802 Türk lirasına tekabül oluyor.

dogecoin ile tesla alışverişi

Cyberwhistle (Düdük)

Yine Tesla mağazasında satılan ürünlerden biri paslanmaz çelikten yapılmış birinci sınıf koleksiyon düdük. Belirtildiği kadarıyla çok yönlülük için entegre bir bağlantı özelliği taşıyor. Cyberwhistle düdük Tesla mağazasında 300 Dogecoin ile satışta. 300 Dogecoin şuan yaklaşık 750 Türk lirasına denk geliyor.

tesladan dogecoin alışveriş seçeneği

Dogecoin ile tesla araçları satın alınabilecek mi? sorusuna henüz bir yanıt bulamasak da bu başlangıçla beraber 2022 yılında dogecoin ile Tesla araç satın alınabilecek gibi gözüküyor. Dogecoin ile Tesla mağazasında alışveriş olanağı şuan için Birleşik Krallık ve ABD içerisinde mümkün.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Yükseliş Atağı: Dogecoin Yükseliş Sinyalleri Vermeye Başladı” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Dogecoinelon musktesla
Comments (0)
Add Comment