Twitter hisselerinde Elon Musk çıkışı!

Ünlü iş adamı, girişimci ve Tesla CEO’su Elon Musk sosyal medya devlerinden biri olan Twitter’ın yüzde 9.2 hissesini satın aldı. Gelişmenin ardından Twitter hisseleri açılıştan önceki işlemlerde yüzde 28 yükseliş kaydedildi.

Elon Musk Twitter’da bir hayli aktif ve 80 milyondan fazla kişi Musk’ı takip ediyor.

Elon Musk, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından Twitter’da ifade özgürlüğünü dile getirme açısından yaşanan olumsuzluklar nedeniyle yeni bir sosyal medya platformu oluşturabileceğinin sinyallerini vermişti.

Tesla hisseleri dün 1084.59 dolardan işlemleri kapattı. Twitter hisseleri ise 39.31 dolardan işlemleri kapattı.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Enerji Krizinde Kısa Vadeli Tüm Hesaplar Barıştan Geçiyor!” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

elon muskhissespace xteslatwitter
Comments (0)
Add Comment