Twitter’dan Rus hükümetinin hesaplarına yeni kısıtlama!

Twitter, aralarında Vladimir Putin’in de bulunduğu Rus hükumetine bağlı 300 hesaba yeni kısıtlamalar getirdi. Twitter’ın bu hamlesiyle birlikte Rus hükumetine bağlı hesaplar artık Twitter tarafından önerilmeyecek ve bu hesaplardan bildirim gönderilmeyecek.

300 hesap arasında Rus hükumetine bağlı çalışan kişilerin hesapları, bakanlık ve büyükelçilik hesaplarının yanı sıra üst düzey Rus yetkililerin hesapları da yer alıyor. Söz konusu hesaplar daha önce de Ukrayna’nın işgali hakkında dezenformasyon yaymak ile suçlanmış ancak Twitter bu hesaplara herhangi bir kısıtlama getirmemişti.

Ayrıca “Coinmarketcap ICO Takibi Yaparak Para Kazanmak 2022” makalemizi de inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Hesaplarputinrus hükümetitwitter
Comments (0)
Add Comment