Son Çöküşü Tahmin Etmişti! Altında Zarar Ettirmeyecek Hamle

Son Çöküşü Tahmin Etmişti! Altında Zarar Ettirmeyecek Hamle!

2021 yılının bitimine doğru yaşanan çöküşü doğru tahminde bulunan piyasa uzmanı İslam Memiş yaptığı son açıklamalarıyla tekrardan gündeme geldi. Uzman analist, düşüş beklentisinin hala daha devam ettiğini ve yatırımcılara cüzdanlarını bir sepet halinde değerlendirmeleri gerektiğini dile getirdi. Bu sepet içerisinde altın, gümüş ve döviz cinsi varlıklara dikkat çekti. Kriptoborsa.com.tr ile detaylar..

Altında Zarar Ettirmeyecek Hamle!

Uzman Analist Altınla İlgili Düşüncelerini Belirtti

Tecrübeli Analist İslam Memiş, ay başından bu yana Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın faiz açıklaması ve 26 Ocak’ta yapılan FED toplantılarını işaret etti. Alınan kararlar neticesinde herhangi bir faiz değişikliği olmayacağı için yatırımcıların sakin bir şekilde varlıklarını bekletmeleri gerektiğini ve alım-satım çiftinden uzak durmaları gerektiği konusunu vurguladı. İslam Memiş, önümüzdeki ay kur seviyesinde bir düşüşün gerçekleşebileceğini belirtti.

FED’in faiz arttırımı yapmayacağı zaten bilinmeyen bir konu değildi. FED faiz arttırımını Mart ayında belirtmişti. Dolar manipülasyoncularının “Dolar 20-25 liralara fırlayacak” naralarına kapılıp bir aksiyon alınmamasını tavsiye etti. Memiş, dolar düşüşünün kritik seviyelerde olmasa da küçük küçük olabileceği düşüncesinin devam ettiğini bildirdi.

 29 Ocak itibariyle altın fiyatları şu şekilde:

ONS: 1788.71 $

Gram Altın: 777.47 Türk Lirası

Çeyrek Altın: 1266.00 Türk Lirası

Yarım Altın: 2532.00 Türk Lirası

Cumhuriyet Altını: 5174.00 Türk Lirası

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin BTC Ne Zaman Yükselir? Bitcoin Piyasasında Neler Oluyor?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altınaltın fiyatları
Comments (0)
Add Comment