Ünlü CEO, Bitcoin Tahminini Açıkladı

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Miami’de düzenlenen Bitcoin konferansında yaptığı açıklamalarda FED sert tutumunu eğer azaltırsa Bitcoin’in değerinin “aya” çıkacağını belirtti.

Novogratz, FED’in bir sonraki yapacağı toplantıda kısa vadeli faiz oranını yarım puan artıracaklarını düşünüyor. Bu tahmin piyasa oluşan beklentiler ile eşdeğer bir davranış sergiliyor.

Merkez Bankası, enflasyon konusunda çok sert bir duruş sergilemesinin ardından geçtiğimiz ay 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma yoluna gitti.

Novogratz, büyük bir ekonomik buhran yaşanacağını tahmin ediyor. FED, bilançoyu ayda 95 milyar dolar küçültmeyi planlıyor.

Galaxy Digital CEO’su Bitcoin’in bir değer deposu olduğunu belirterek, kurumsal ilginin de gün geçtikçe artacağını vurguladı. Ona göre BTC varlığının değeri bir gün 1 milyon dolara ulaşabilir.

Bitcoin yazı kaleme alındığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 43,710 dolar üzerinden işlem görüyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin Nedir? Bitcoin Güvenilir Mi? (En Detaylı Bitcoin Rehberi)” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinbtcbtc tahmini
Comments (0)
Add Comment