Ünlü Ekonomist: 5 altcoin fırsatı var!

Ünlü ekonomist Raoul Pal, belirlemiş olduğu 5 altcoin fırsatı nın yükseleceğini düşünüyor. Bu yıl için yükselmesini beklediği toplamda 5 altcoin projesi olduğunu belirtti. Kriptoborsa.com.tr olarak bu altcoin projelerini açıklıyoruz.

Raoul Pal, altcoin fırsatlarını açıkladı

Raoul Pal’in vermiş olduğu röportajda, Bitcoin ve Ethereum’un her birinin kendi yapısıyla “temel yatırımlar” olarak hareket edildeğini belirtiyor. Ethereum’un geliştiriciler, yatırımcılar bakımından en büyük ve en geniş ağ olduğunu belirtiyor.

5 altcoin fırsatı! 

Ünlü ekonomist beş alt coin’in altını çizdiği. Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ile Qoant (QNT) altcoinlerinin Ethereum’a rakip olduklarını belirter Pal şu açıklamada bulundu:

“Terra, Avalanche ve Solana layer-1 projelerini izliyoruz. 2022 yılı muhtemel olarak çalışabilirlik yılı olacak, bu yüzden Polygon ve Quant gibi projeler ile de ilgileniyoruz.

Pal ayrıca 2022 yılının DeFi, NFT ve sosyal tokenlar için önü açık bir yıl olmasını bekliyor. Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da dahil olmak üzere banka ve devlet varlık fonları gibi büyük yatırımcılardan kripto para varlıklarını daha çok benimsemesini beklediğini belirtti.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

alt coinaltcoinavaxlunamatic
Comments (0)
Add Comment