Yatırımcılar Hücum Etti: BSC Ağında en iyi 10 Altcoin listesi

Yatırımcıların BSC ağında tercih ettikleri coinler arasında sosyal aktiviteye göre en iyi 10 altcoin listesi sizlerle. CryptoDep sosyal aktiviteye göre en iyi 10 altcoin listesini yayınladı. En iyi ekosistem coinleri arasında ilk üçü CAKE, RISA, NFTBS alt coinleri paylaşıyor. Ayrıntılar kriptoborsa.com.tr’de

BSC ağında CAKE en iyi altcoin oldu!

BSC ağında sosyal aktivite açısından en iyi coin CAKE oldu. Bu değerlemeler, gönderi miktari, etkileşimler, coine olan duyarlılığa göre ölçülüyor. 9 Şubat 2022 tarihinin sosyal aktiviteye göre BSC ağındaki en iyi altcoin listesi!

En iyi 10 Altcoin Listesi  

En iyi 10 ekosistem altcoin listesine baktığımızda listede birinci sırayı alan CAKE 46.600 civarında sosyal medya gönderileri yer alıyor. CAKE’i takip eden RISE 45.900 civarında  sosyal medya gönderilerinde yer bulmuş. CAKE 46.600 toplu sosyal medya hacmine sahipken, 72.6 milyon kişi bu etkileşime dahil olmuş. Bu da yüzde 62.8 bir duyarlılığa sahip olduğu anlamına geliyor. Bu duyarlılık son bir haftada yüzde 7 civarında CAKE’de yükselişi sağladı.

İkinci sırada bulunan RISE ekosistem coin ise 45.900 civarında sosyal medya gönderilerinde yer bulmuşken 24.2 milyon etkileşim aldı. Buda sosyal medya yüzde 54.9 duyarlılığa sahip olduğunu göstermiş bizlere.

En iyi 10 Ekosistem Coin

CryptoDep’in verilerine göre BSC ağındaki en iyi sosyal aktiviteye sahip 10 ekosistem coin listesi sırasıyla şöyle:

  1. CAKE
  2. RISE
  3. NFTBS
  4. QUACK
  5. RBXS
  6. CATE
  7. SFUND
  8. BNB
  9. RXCG
  10. POODL

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ünlü Kurucu Ortaktan Rekor Bitcoin Tahmini!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altcoinekosistem coinen iyi altcoin
Comments (0)
Add Comment