2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

2022 yılında yükselmesi beklenen kripto paralar hangileri? 2021 yılı kripto paralar için oldukça hızlı geçti. Kripto paralar daha önce hiç görmediği zirveyi 2021 yılında yaptı. Aynı şekilde düşüş noktasında ise sert düşüşler yaşadı. Kasım ayında kripto para piyasasında yaşanan çakılma piyasaya güvensizlik salmıştı. Birçok korku senaryosu yazılırken 2022 yılının ilk çeyreğinde Bitcoin yüzde 30’a yakın yükseldi. Bitcoin 32 bin dolar seviyelerinden 1 hafta içinde yüzde 45 bin dolar seviyelerine yükseldi. 2022 yılında yükselmesi beklenen altcoinler nelerdir? Hangi alt coinler yükselir? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

Bitcoin

Kripto paraların atası olan Bitcoin 2022 yılında 150 bin dolar seviyelerine çıkacağı düşünülüyor. Bir takım uzmanlar ise 2022’de en iyi şirketlerden bile daha fazla performans göstermesi beklentisindeler. FED bu noktada faiz artışlarına giderek piyasada yılgınlık yaratsa da dijital dünyaya destek hız kesmeden devam ediyor. Bitcoin her yıl zirve yapmaya edebilir. Bazı komplo teorisyenleri ise Bitcoin’in dünyayı tamamen dijital alana çekip sonra bir anda sistemin yok olacağı düşüncesinde. Birçok kaos ve teori resmi olarak dijital paralar hayatımıza giresiye kadar bitmeyecek gibi gözükmektedir.

Shiba Inu

Shiba Inu her ne kadar “DOGEKILLER” olarak ortaya çıkıp, arzı bir hayli yüksek olsa da SHIB haberleri bir türlü bitmiyor. Microsoft geçtiğimiz gün Shiba’ya göndermeli tweet attı. Aynı zamanda Shiba Inu ise Shiberse projesiyle metaverse dünyasına girmeye karar verdi. Shiberse parsel satışı yapılacağı da kısa süre önce açıklandı. 2022 SHIB yükselme yılı olabilir.

Metaverse Coinler Yükselecek!

Metaverse dünyası 2021 yılında yüksek bir talep gördü. MANA, METO, OVR, ENJ, AXS, SAND gibi bir çok metaverse projesi şuan mevcut. Bu projelerin birçoğunda metaverse arsa satışı yapılmaktadır. Metaverse projelerinde MANA yani Decentraland projesi içerisinde Samsung geçtiğimiz aylarda bir etkinlik düzenledi. Mağaza hala sanal dünya içerisinde aktif ve yeni bir telefon lansmanının orada yapılacağı söyleniyor.

 

İşte Metaverse dünyasından bazı görseller

GUCCİ Metaverse
Metaverse METO
Ralph Lauren Metaverse
Hacı Mekke Metaverse

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Inu Metaverse Devlerine Kafa Tuttu: Shiberse arsa satışları başlıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralaraltcoinyükselmesi beklenen kripto paralar
Comments (0)
Add Comment