Son Dakika! Mansur Yavaş’tan Metaverse Açıklaması

Bu akşam saatlerinde Twitter’da Mansur Yavaş’tan Metaverse açıklaması geldi. Son dönemlerin çılgın patlaması haline gelen Metaverse dünyasına Türkiye’de katılan ilk Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitter üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

Mansur Yavaş’tan Metaverse Açıklaması

Mansur Yavaş’tan Metaverse Açıklaması

Ankara’mız; Los Angeles, Bari ve Helsinki’den sonra Metaverse’un açık ve birlikte kullanılır olması için standartlar geliştiren Open Ar Cloud Association’un 4. test şehri oldu. BLD 4.0 vizyonumuzla Metaverse entegrasyonunu tamamlayacak, icraatlarımızla orada da olacağız. “

Mansur Yavaş Metaverse Dünyasına Değindi!

Dünya’da ve Türkiye’de yoğun bir şekilde metaverse arsa alımlarında patlama yaşanıyor. Metaverse arsa alımı için ihalelere girenler bile mevcut. Hatta bir projede İstanbul’un sahil kesimlerinin nerdeyse tamamının satın alındığı biliniyor. Bu Metaverse ilgisine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta kayıtsız kalmadı. Open Ar Cloud Association projesinde bulunan dördüncü test şehir olan Ankara, metaverse dünyasında bir ikizi yaratılarak Ankara’yı sanal dünyaya taşıyorlar.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

haberlermansur yavaşmetaversemetaverse arsa
Comments (0)
Add Comment