Holo (HOT) Coin Nasıl Alınır? Nasıl Satılır? 2022

Kripto para alım satımı gerçekleştirmek için en fazla tercih edilen borsaların başında gelen Binance üzerinde Hot için işlem yapılabiliyor. 2021 yılının Mart ayında Binance üzerinde listelenen coin için kolay bir şekilde alım satım gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda bu alım satım işlemleri TRY para birimi üzerinden yapılabiliyor. Yani Binance kullanıcıları, varlıklarını USDT gibi para birimlerine çevirmeden kolay bir şekilde işlem yapabiliyor.

Bunların yanında; Binance Hot TRY işlemleri saniyeler içerisinde gerçekleştirilir. Hot coin satın almak ya da mevcut varlıklarını satmak isteyen bütün Binance kullanıcıları işlemlerini TRY üzerinden gerçekleştirebilir. Düşük komisyon oranları ile işlem yapma imkânı sunulması ile de oldukça fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Binance’dan TRY ile Hot Satın Alma

Binance üzerinden bütün kullanıcılar TRY ile kolay bir şekilde Hot satın alabilir. Öncelikle yapılması gereken şey hesaba TRY bakiyesi yüklemektir. Bunun için, Binance’a hem banka hesabından gönderim yapılabilir hem de kart ile direkt yükleme yapılabilir. Aynı zamanda diğer kripto para borsalarından varlıklarınızı göndererek TRY’ye çevirebilirsiniz. Hesabınıza TRY bakiyesi yüklemenizden sonra ise yapmanız gereken tek şey piyasalar kısmına girmektir.

Binance Hot TRY

Piyasalar kısmından Hot/TRY işlemi seçilerek kolayca satın almayı gerçekleştirebilirsiniz. Bu bağlamda; Binance Hot TRY işlem çifti kapsamında güncel fiyat üzerinden saniyeler içerisinde alım yapılabilir. Güncelden daha düşük bir fiyattan almak isteyenler emir oluşturabilir ve Hot fiyatı o seviyeye geldiğinde otomatik olarak TRY ile alım gerçekleştirilebilir. Binance üzerinde saniyeler içerisinde bu şekilde Hot coin satın alma işlemlerini Türk Lirasıyla gerçekleştirmek mümkündür.

Binance’da TRY Karşılığında Hot Satmak

Binance’da bulunan Hot varlıklarını satmak isteyen kullanıcılar direkt olarak TRY elde edebilir. Önce USDT daha sonra da TRY çevirme gibi işlemler ile uğraşmaya gerek yoktur. Hot/TRY işlem çifti ile sahip olunan Hot coinler satılarak TRY varlığı elde edilebilir.

Netice itibariyle; Binance Hot TRY kapsamında piyasalar kısmına girilerek güncel fiyat görülebilir. Daha sonra güncel fiyat üzerinden hem tamamı hem de istenilen miktarda Hot coin satışı gerçekleştirilebilir. Satış işlemi saniyeler içerisinde gerçekleşerek TRY bakiyesi elde edilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebinance hot tryhottry
Comments (2)
Add Comment