Shiba yakım tarihi ne zaman? Son dakika Shiba coin fiyatı, yükselir mi? SHIB yorum

Shiba yakım tarihi ne zaman? sorusu Google üzerinden sürekli aranan sorular arasında. Shiba Coin sürekli anlık hızlı yükselişleriyle gündemde. Kendine SHIB taraftarları edinen token sürekli gündemde. Gündemde olan konulardan birisi de Shiba yakım tarihinin ne zaman olduğu. İşte coin yakım tarihi ne zaman? Shiba coin fiyatı, yükselir mi? SHIB yorum.. Detaylar kriptoborsa.com.tr

Shiba yakım tarihi ne zaman? Son dakika Shiba coin fiyatı, yükselir mi? soruları en çok araştırılan konular arasında. Bitcoin yükselmesiyle diğer kripto paralarda etkilendi. Shiba token bunlar arasında en çok yükselenler arasında oldu. Shiba coin 1 haftada yüzde 60’a yakın yükseldi. Peki, Shiba coin yakım tarihi ne zaman? Son dakika Shiba coin fiyatı, yükselir mi? SHIB yorum…

Son dakika Shiba coin fiyatı, yükselir mi?

 Son dakika Shiba coin fiyatı, yükselir mi?

Shiba Inu fiyatı anlık olarak 0.00002888 dolar, 24 saatlik işlem hacmi ise 1,754,985,153 dolar. Shiba coin de son 24 saatte fiyat artışı yada azalması yaşanmadı. Son 1 haftada ise yüzde 26 civarında yükselme sağlamış gözüküyor. Haberi paylaştığımız an itibariyle CoinMarketCap kripto para sıralamasında 14. Sırada yer almakta. SHIB piyasa değeri ise 15.7 milyar dolar.

Shiba yakım tarihi ne zaman?

Shiba yakım tarihi ne zaman?

Shiba yakım sürekli olarak yapılmakla beraber. Kimi zaman haftalık 200 milyon aylık ise 4 milyara kadar SHIB yakılabiliyor. Bigger Entertainment tarafından ara ara SHIB yakım organizasyonu düzenleniyor. Geçtiğimiz aralık ayında yapılan etkinlikte milyonlarca SHIB yakılmıştı. Bir sonraki SHIB yakım tarihi ise 14 şubatta yapılacak. Bu organizasyonu Bigger Entertainment üstleniyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Inu için büyük yakım günü yaklaşıyor: 14 Şubat” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

shibshiba inushiba yakım
Comments (0)
Add Comment