Binance Borsasından Forbese 400 Milyon Dolarlık Yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında olan Binance borsasından Forbese 200 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Kripto para ve blok zincir teknolojisinin benimsenmesi ve bu görüşün geliştirilmesi için 100 küsür yıllık Forbes dergisine taktiksel bir yatırım yaptı.

Forbes ise geçtiğimiz yıl Magnum Opus şirketi ile bu yılın mart ayına kadar tamamlanmasını planlanan bir ortaklıkla halka açılma planlarının olduğu duyurmuşlardı.

Binance Borsasından Forbese 400 Milyon Dolarlık Yatırım!

Binance borsasının bu taktiksel yatırımı toplamda 400 milyon dolar olacak. Bu miktarın yarısı olan 200 milyon dolarlık kısım başlangıç yatırım miktarı olacak. Binance borsasından gelen bu yatırım bahsi geçen Magnum Opus şirketiyle yapılan ortaklıkla da uyum sağlıyor. Binance borsasından forbese 400 milyon dolarlık yatırım anlaşması kripto sektörüne olan benimsemeyi akademik anlamda da arttıracak gibi gözüküyor.

Dünyanın işlem hacmi kapasitesine göre en iyi kripto borsası Binance borsasından 2 üst düzey yetkili ise bu anlaşma karşılığında Forbes yönetim kurulunda yer alacak.

Binance kripto sektörü adına elinden geleni yapıyor!

Binance, kripto sektörünün benimsenmesi ve blok zincir ile ilgili toplumun daha çok bilgi sahibi olması adına elinden geleni yapıyor. Firma geçtiğimiz süreçte dünyanın en çok ziyaret edilen kripto para web sitesi haline gelen CoinMarketCap’i satın almıştı. Daha sonra ise kripto para ile ilgili bir eğitim portalı olan CMC Alexandria’yı kurdu.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bu Metaverse Coin Fiyatı 10x Yapabilir: Nakamoto Games NAKA” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancecoinmarketcapforbesmagnum opus
Comments (0)
Add Comment