Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Görüşme Sona Erdi: Binance Borsasından Son Dakika İşbirliği Açıklaması!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşme sona erdi: Binance Borsasından son dakika işbirliği açıklaması. Son zamanlarda kripto paralarla ilgili düzenlemeler ülke gündemimizdeydi. Bugün ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş başkanlığındaki grup ile Binance yetkilileri arasında bir görüşme yapıldı. Görüşme bitiminin akabinde Binance görüşmeyle ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. Gündemi takip etmek için kriptoborsa.com.tr’yi takip ediniz.

İşte Binance Borsasının İşbirliği Açıklaması..

TBMM Görüşmesinden Sonra Binance Açıklama Yaptı

Binance yaptığı açıklamada: ” Bugün, Binance TR ekibi olarak, Ak Parti Grup Başkan Vekili Sn. Mustafa Elitaş ve değerli çalışma arkadaşlarıyla kripto varlıklara ilişkin olası düzenleme çalışmalarına katkı sunmak ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek amacıyla bir araya geldik.

Güreşmede, olası düzenleme hakkında dünyadan en iyi uygulama örneklerine dayanan düzenleme önerilerimizi sunma ve bunları istişare etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz.

Bizleri kabul eden Sn. Mustafa Elitaş ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunar; kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin, ekosistemi büyütmesi ve güçlendirmesini temenni eder ve bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.” açıklamasında bulundu.

Bu görüşmeden sonra Binance ve benzeri borsalarla iş birliği halinde düzenleme getirilirse daha önce Elitaş’ın yaptığı açıklama yerini bulacaktır. Elitaş daha önce yaptığı bir açıklamasında: “Kimseyi tedirgin etmeden, korkutmadan ama kimsenin de mağdur olmasına izin vermeden bu düzenlemeyi bir an önce yapmamız gerektiği kanaatindeyim.” demişti.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “El Salvador Devlet Başkanı Türkiye’ye Geldi!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancekripto borsakripto paratbmm
Comments (0)
Add Comment