Bir kripto para nasıl güvenli hale getirilir?

Kripto para oluşturduğunuzda o tokenin güvenilir olması önemlidir. Bu makelemizde sizlere nasıl güvenilir bir token oluşturursunuz anlatacağız.

Sosyal medya: Tokeniniz sosyal medyada aktif olmalıdır. Reddit, bitcointalk, orta platformlarda bir blogunuz olmalı. Ayrıca Instagram Twitter ve telegram hesabı açmayı da unutmayın. Bu hesaplar üzerinden duyurular yapın.

Coin Promosyon Siteleri: Coincodex, coinpaprika, coinranking ve nomics gibi promosyon sitelerine jetonunuzu eklemeyi unutmayın. İlerleyen aşamalarda coinmarketcap ve coinecko başvurusunda bulunmayı unutmayınız.

Airdrop Kampanyası

Airdrop genellikle token “ön satıştan” önce yapılır. Ön satış fiyatınız kadar airdrop yapmalısınız. Airdrop’ta gerçekçi olmayan fiyatlarla token satmamalısınız. Örneğin, 1000 WMCoin 100$ değerinde değildir. Ancak, 100$ jeton dağıttığınızı söylememelisiniz.

Şimdi Tokenimizi Oluşturuyoruz

Şimdi jetonumuzu oluşturuyoruz. Peki önce jetonumuz için ne yapmalıyız?

Bir web sitesi oluşturmalıyız. Web sitesi için .com alan adını kullanabiliriz. .finance, .io gibi uzantılarda da kullanabiliriz.

Web sitesi için hangi hostingi kullanmalıyım?

Linux barındırma kullanabilirsiniz.

Site için hangi yazılımı kullanmalıyım?

Themeforest’ta çok güzel temalar var. Bunlar arasında wordpress temalarını kullanabilirsiniz. HTML temalarında da kullanabilirsiniz.

Telif Haklarına Dikkat Etmeliyiz

Simgemiz daha önce isimlendirilmemiş olmalı. Simgemizin kısaltması daha önce kullanılmamış olmalıdır.

Web Sitesinde Neler Bulunmalıdır?

Belirtecin tokenomik bilgileri.

Belirtecin e-posta adresi

Teknik İnceleme (PDF)

logo

Video (giriş)

Simgenin yol haritası

Tokenin Takım Bilgileri

Token Yazılımı

Kripto para oluşturmak için hangi yazılım gerekli? 

Web sitemizin ardından sıra token yazılımına geliyor. Fiverr üzerinden Solidity uzmanlarına ulaşabilir ve tokeniniz için yazılım yaptırabilirsiniz. Ayrıca, tanıdığınız daha iyi sağlamlık yazılım geliştiricileri tarafından hazırlanan belirteç sözleşmelerine de sahip olabilirsiniz.

Logo ve Kurumsal Kimlik

Simgenizi yansıtan bir logo kullanmanızı öneririm. Ayrıca teknoloji temalarını kullanmanızı tavsiye ederim.

Jeton Videosu Hazırlanıyor

Jetonunuzun 30-40 saniyelik bir videosunu yapın. Bu tür videolar Canva’dan yapılabilir. Canva Premium’da bir araya gelebilirler.

Bir telegram hesabınız olmalı

Reddit’te bir konu açmalısın

Bitcointalk’ta bir konu açmalısın

Madeni Para Promosyon Sitelerine Göndermelisiniz

Şimdi kripto paramız için bir teknik inceleme hazırlayalım!

Simgenizi tanıtın: Simgenizi teknik incelemenin ilk paragrafında tanıtın. Özellikleri hakkında konuşun. Hangi amaca hizmet edeceğini belirtin.

Görev: Simgenizin görevi hakkında konuşun. Hangi evrensel amaçlara sahip olduğunu yazın.

Vizyon: Simgenizin misyonu hakkında konuşun. Hangi teknolojik amaçlara sahip olduğunu yazın.

İdealler: Simgenizin idealleri hakkında konuşun.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Tanıtımı Nasıl Yapılır? Token Çıkarırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

kripto haberkripto parakripto para güvenli mikripto para nasıl güvenli hale getirilir
Comments (0)
Add Comment