Bir kripto para oluştururken nelere dikkat edilmeli?

Makalemizde sizlere “Kripto Para Üretirken Nelere Dikkat Edilir?” konusundan bahsedeceğiz. Bir kripto para oluştururken önce neyi düşünmeliyim, hangi ağda çıkarmalıyım, nasıl plan yapmalıyım sorularına bu makalede yanıt bulacaksınız.

Jeton Coin Farkı

Öncelikle token ve coin arasındaki farktan bahsedelim. Madeni paralar bir blok zincirinde çalışır. Aynı zamanda paranın rolünü oynar. Madeni paralarla da madencilik yapabilirsiniz. Jetonlar ise, Ethereum ve BSC gibi zincirlerde blok zinciri olmadan çalışır. Bu makalemizde jetonların nasıl üretildiğini ve jetonlardan nasıl para kazanabileceğinizi detaylı olarak anlatacağız.

Kripto para oluştururken nelere dikkat edilmeli?

Bu haberimizde, Binance Akıllı Zincir ağı üzerinden token oluşturmayı anlatacağız. Bu kitabı 2 yıl önce yazsaydık, farklı olurdu. ERC20 ağı üzerinden token üretimini tanımlayabiliriz. Ancak ERC20 ağındaki transfer ücreti çok pahalıdır. Bu yüzden BSC ağında token üretimini örneklerle başka makelede anlatacağız.

Neden BSC Ağı Üzerinden Jeton Oluşturmalıyım?

  • BSC ağı şu anda çok popüler.
  • BSC ağındaki transfer ücreti çok düşüktür.
  • Pancakeswap gibi BSC ağı ile uyumlu borsalar vardır. Ve bu borsalara katılarak para kazanma ve jetonumu satma şansım var.

Jetonlar Hangi Amaçlarla Üretilir?

Jetonlar genellikle ne için kullanılır? Size bir fikir verelim. Örneklerle açıklayalım.

Vakıf Jetonları

Bir vakıf jeton üretebilir. Vakıfla ilgili ticari işlemlerde kullanılmak üzere jeton üreten vakıflar vardır. Bir vakfınız varsa, vakfınızın işlemleri için jetonlar oluşturabilirsiniz.

Sahte Jeton Oluşturma

Evet, doğru duydunuz. Mizah amaçlı jetonlar var. Jetonlar sadece bir konuyla dalga geçmek için üretilebilir. Belirteç ciddi bir belirteç değildir. Ama belki de şakayı seven milyonlarca kişi jetonunuzu satın alacaktır. Bu tür jetonlar genellikle Pancakeswap’ta işlem görür.

Organizasyonlar İçin Üretilen Tokenlar

Bir kuruluşta para olarak geçmek için üretilen jetonlardır. Örneğin spor organizasyonu, hayır kurumu, eğlence organizasyonu…

Uygulamalar için Oluşturulan Jetonlar

Bir uygulamanın ürünü olarak oluşturulan jetonlar. Uygulama içi satın alımlar için kullanılır.

Sektörde Kullanım İçin Üretilen Jetonlar

Örneğin Webmastercoin, webmaster sektöründe kullanılmak üzere üretilebilir.

Kripto para oluştururken ortalama gerekli bilgiler bu şekildedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili daha detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

alt coinCoinkriptotoken çıkarma
Comments (0)
Add Comment