Bitcoin Madenciliğinde Bir Rekor Daha Kırıldı

Bitcoin meraklıları aylardır meraklı gözlerle beklerken 19 milyonuncu Bitcoin dün çıkarıldı.

Kasım 2019’dan bugüne geçilen ilk milyonluk geçiş sağlanmış oldu. Madenciliğin 19 milyonuncusunun da aşılmasıyla var olan tüm Bitcoin’lerin %90’ın üzerinde BTC çıkarılmış oldu.

Son Bitcoin Ne Zaman Çıkarılacak?

Birçok farklı olasılıklarla 21 milyonuncu Bitcoin tam olarak ne zaman çıkarılacak net tarih vermek bir hayli zor.

Madencilere verilen Bitcoin ödülleri, dört yılda bir yarıya indirilmesini hesap ettiğimizde, BTC çıkarılma süreci yavaşlıyor. Maksimum 21 milyon BTC coin ile sınırlandırılmıştır. Bu bir varlık olarak baktığımızda oldukça önemli bir ayrıntı. Bir karşılaştırma yaptığımızda dolar sürekli olarak basılacağı için sonsuz arza sahiptir.

Bitcoin son üretim tarihi olarak kaba bir hesaplamayla 2140 olarak tahmin edenler mevcut. Fakat bu tarih herhangi bir kesinlik taşımamaktadır.

Bu haber yayınladığı tarih itibariyle 46.250 dolardan işlem görmektedir

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin Bilinen Sistemlerin Tamamını Kaldırmaya Geliyor! 5 Kasım Unutmayın!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

bitcoinkripto haberkripto paralarkripto son dakika
Comments (0)
Add Comment