Crypto Exchange Blockchain.com, Lightspeed Liderliğinde Finansman Turunda 14 Milyar Dolarlık Değerlemeye Ulaştı: İşte Rapor

Bloomberg News Perşembe günü şirkete atıfta bulunarak, kripto borsası Blockchain.com’un Lightspeed Venture Partners liderliğindeki bir finansman turunda Baille Gifford & Co’nun “büyük katılımıyla” 14 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaştığını bildirdi.

 

  • Toplanan miktar açıklanmadı.
  • Rapora göre, İngiltere merkezli şirket geçen yıl Mart ayında 5,2 milyar dolar değerleme ile 300 milyon dolar topladı.
  • Lightspeed ve VY Capital bu tura katıldı. Nisan ayında, Edinburgh merkezli Baillie Gifford 100 milyon dolar yatırım yaptı. Blockchain, 2021’de ABD merkezini New York’tan Miami’ye taşıyacağını söyledi.
  • 2011 yılında kurulan borsanın 37 milyon doğrulanmış kullanıcısı var ve web sitesine göre, bitcoin ağ işlemlerinin üçte biri bu platform üzerinden gerçekleştiriliyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Borsalarda Ücretsiz Nasıl Satış Yapabilirsiniz?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Blockchainkripto haberkripto paralarlightspeed
Comments (0)
Add Comment