Blockchain oyunları 2021 yılında coştu: 3.1 milyar dolar yatırım aldı!

InvestGame yayınlamış olduğu rapora istinaden 2021 yılında Blockchain oyunlarının ciddi oranda yatırım almış olduğunu görüyoruz. 2021 yılı metaverse, oyna kazan, web 3.0 gibi birçok projelerin geniş kitlelere yayıldığını izlediğimiz bir yıl oldu. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Blockchain oyunları 2021 yılında coştu!

Oyun piyasasında gerçekleşen olayların haberlerini yayınlayan bir platform olan InvestGame bu sabah 2021 yılında blockchain oyunlarının aldığı yatırım miktarıyla ilgili bir rapor paylaştı.

Blockchain oyunları 2021 yılında toplamda 3.1 milyar dolar yatırım aldı. InvestGame aynı zamanda varolan yatırımın bu teknolojiye rağmen hala daha az olduğunu ifade etti.

Sektörde Blockchain oyunlarının geçtiğimiz yıl büyüme kaydettiğini söylerken bu yıl daha da büyüyeceğini belirtti.

Blockchain oyunları nedir, nelerdir? Oyna kazan kripto oyunları

Blockchain oyunları, Ethereum, Bitcoin gibi kripto para birimlerinin ağında kurulurlar. Oyna kazan oyunları nelerdir?

Blockchain oyunları 2021 yılında coştu fakat 2022 yılı için tüm ağların daha da gelişeceği düşünülüyor. Metaverse dünyasıyla paralel olarak da Blockchain tabanlı oyunlar büyümektedir.

Kripto oyna kazan oyunlarından bazıları:

  • Axie Infinity
  • Illuvium
  • CryotoBlades
  • MIR4
  • Satvival

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Inu Metaverse Devlerine Kafa Tuttu: Shiberse arsa satışları başlıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

axieblockchain oyuninvestgamessatvival
Comments (0)
Add Comment