Bu Coin Listesine Yatırım Yapanlar Büyük Zarar Etti!

Bu coin listesine yatırım yapanlar büyük zarar etti! Geçtiğimiz hafta bir çok coin yatırımcılarını kar ettirmesine karşılık bir o kadar da zarar eden yatırımcılar oldu. Hangi coin kaybettirdi? Hangi coin kazandırdı? Hangi coin zarar ettirdi? gibi tüm sorularınızın cevabı KriptoBorsa’da!

Bu Coin Listesine Yatırım Yapanlar Büyük Zarar Etti! 

  1.  SoldierNodes ( SLD )
  2. Tempo DAO ( TEMPO )
  3. CryptoPlanes ( CPAN )
  4. Solcubator ( SOLC )
  5. Clavis ( CLAVIS )
  6. Comet Nodes ( COMET)
  7. PolkaPets ( PETS )

Son dönemlerde birikimler genel olarak kripto borsalarına kaydı. Bu yatırımlar uzun vadeli olarak büyük karlar ettirdi. Fakat kısa vadeli yatırımcılar için aynı şeyi söyleyemeyiz. Bu hafta bu coin listesine yatırım yapanlar büyük zarar etti. Yeni yıla girdiğimiz bugün bazı yatırımcılar üzüldü, bazı yatırımcılar sevindi. Unutmamak gerekir ki mutlaka teknik analiz yapmalı ve spekülasyonlardan uzak durmalısınız. Yukarıda belirtmiş olduğumuz yatırımlarda  yatırımlardan yaklaşık %100 civarı kayıplar mevcut. Peki hangi coin ne kadar zarar ettirdi? İşte listemizin detayları..

Bu Coin Listesine Yatırım Yapanlar Büyük Zarar Etti!

1- SoldierNodes ( SLD )

SLD coin aralık ayının ortalarında 12 dolar seviyelerindeydi. Kendisinin yükselişi kısa sürede olduğu gibi düşüşü de kısa sürede oldu. SLD coin tam 1 haftada 12 dolardan 4 dolara düştü. Bu düşüş durmadan devam ederek geçtiğimiz hafta %92’lik bir rekor düşüşle şuan 0.80 cent dolaylarında.

SLD coinin düşüşü devam edecek mi? 

Bu sorunun karşılığı şuanki göstergelere bakarak devam edebilir. Fakat devamlı yenilikler ve yeni haberlerle bu durum değişkenlik gösterebilir.

2- Tempo DAO ( TEMPO ) 

Tempo Dao coin de bu hafta düşenler listemizde bizimle beraber. Tempo Dao geçtiğimiz haftadan bu yana %65 oranında bir düşüşle 7.5 dolar seviyelerinden 2 dolar seviyelerine kadar geriledi.

3-CryptoPlanes ( CPAN )

Bu haftanın kaybedenler listesinde Cpan coin 3. sırada yer aldı. 1.8 dolar seviyelerinden %60 düşüş ile 0.79 cent seviyelerine gerilemiş bulunmakta.

4- Solcubator ( SOLC )

Solc coin bu haftanın kaybedenler listesinde 4. sırada yerini aldı. Geçtiğimiz haftalarda 0.05 seviyelerinden %50 oranında düşüş ile şuan 0.025 dolaylarında.

5- Clavis ( CLAVIS ) 

Clavis coin bu haftanın kaybedenler listesinde 5. sırada yerini aldı. Clavis coin %30 düşüş yaşayarak 150 dolar seviyelerinden 125 dolar seviyelerine geriledi. Fakat clavis coin çok dengesiz bir kur döngüsünde. Tüm okuyucularımıza dikkat etmesini öneririz.

6- Comet Nodes ( COMET ) 

Comet coin bu hafta listemizin 6. sırasında yer aldı. Listesini yayınladığımız coinler arasında en yüksek düşüşe sahip. Comet coin %100 lük bir düşüşle yaklaşık 12 dolar düzeyinden 0.02 cent seviyelerine gerilemiş bulunmakta.

7- PolkaPets ( PETS )

Listemizi Pets coin ile sonlandırıyoruz. Pets coin geçtiğimiz haftadan bu yana %45 civarlarında düşerek 0.45 cent seviyesinden 0.25 cente gerilemiştir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

Verilerin tamamı coinmarketcap üzerinden incelenerek paylaşılmıştır.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Cointokenzarar ettiren coinler
Comments (0)
Add Comment