Souni (SON) Coin Nedir? Souni (SON) Coin Yükselir mi? SON Coin Geleceği 2022

Kripto Borsa olarak bu yazımızda Souni coin nedir, SON coin yükselir mi, Souni coin nasıl satın alınır üzere soruların yanıtlarını sizler için derledik. Ayrıntılar için kriptoborsa.com.tr

 

Souni (SON) Nedir?

 

SON Coin, mevcut MMORPG tecrübelerini blok zinciri teknolojisinin gücüyle tamamlayan bir 3D fantezi P2E oyun platformudur. Binance Akıllı Zincir ağı üzerine inşa edilen Souni, MMORPG hayranlarının kaçırmaması gereken bir oyun alanıdır.

Farklı nişleri hedefleyen öbür birçok metaverse kripto para birimi üzerine, SOUNI GameFi alanında kendi başına ilerlemeye çabalıyor. Birçok başarılı oyun aylık abonelik hizmeti sunarken, Souni, kullanıcılarına  herhangi bir ücret talep etmemektedir. Bununla beraber kullanıcılarına bir NFT kahraman avatarı verip bir model sunuyor ve diğer firmalardan bir farklılık yaratmaktadır. Herhangi bir ücret talep edilmemesi kullanıcılar için Souni tercih etmek için bir seçenek olabilir.


Souni, oyunculara ilerleme kaydetme hissiyatı kazandırmak için, kahramanın seviyesi, özel oluşu ve yükseltilebilme imkanına sahip olurlar. Bu seviye ilerletme oyun içerisinde karakterini güçlü hale getirebilir ve değerli bir hal alabilir. 

 

Souni Nasıl Oynanır? 

Souni nedir diye anlatırken biraz Souni’den bahsetmiş olduk. Souni oyununa başlamak kolaydır. Daha önce metaverse platformunda oyunlar oynadıysanız yabancılamazsınız. Oyuncular, belli parçalar edinerek gelişirler ve savaşlara katılabilirler. Bunun alternatifinde bu edindiğiniz parçaları tanıtabilir veya pazarlayabilirsiniz. 

Seviye atladığınız süreçte kahramanlar arası PVP yani karşılıklı savaş yapabilirsiniz. Kullanıcılar eşşiz NFT aksesuarları ve SON token için kıyasıya mücadele edermer. Souni’nin içine girdiğinizde çok geniş bir dünyaya girdiğinizi farkedeceksiniz. Bu dünyaya girdiğinizde zevk alabileceğiniz ve mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu düşünüyoruz. 

 

Souni NFT Karakterleri 

 

Souni içerisinde 200’den fazla karakter bulunmakta. Kullanıcılarına geniş çaplı bir karakter seçeneği sunarken oluşturulmuş karakterler MMORPG hayranlarının 10 üzerinden 10 vereceği türden. 

Souni NFT Kostümleri

 

Eskiden oynadığımız birçok MMORPG oyununda bildiğiniz üzere hangi oyunu oynadıysanız o oyun içerisinde parayla satın aldığımıız avatar, kıyafet, silah gibi seçeneklerimiz oluyordu. Karakterlerin gelişimini tamamlamak için bu kostümlerden satın alabilirsiniz. 

 

SON ve SRC Coinleri Nedir?

 

SON, Souni’nin idaresini simgeler. SON Coin yatırımcıları oyunun geleceğine hep birlikte oylama yaparak karar verebilir. SON Coinle edindiğiniz NFT kostüm ve aksesuarlarındaki NFT kalitesini üst düzey bir kaliteye çıkarabilirsiniz.

SRC Coin ise oyun içerisinde likidite için kullanılabiliyor ve oyuncuların arasında etkileşim sayesinde dilenildiği kadar kazanılabilir. SRC Coin ile oyuncular, ödüller kazanabilir, pazar sunulan eşyalar için ticaret yapabilir ve eşyalarını SRC ile daha da yükseltmek amacıyla kutu açabilirler.

 

Souni (SON) Coin Yorum ve Yükselir mi?

Diğer metaverse oyunlarıyla karşılaştırıldığında Souni bize yakın gelen bir oyun. Yakın gelmesiyle beraber bir o kadar da yeni. Hepimizin yeni yeni tanıştığı bu teknolojiyi de kullanan Souni, MMORPG hayranları için adeta yeni bir serüven olacak gibi görünüyor. Souni’nin beta seviyesindeyken şuan ki oyuncularına, bir airdrop hediyesi gelebilir. SON Coin henüz Binance, Huobi, Lbank, Gate.io gibi birçok borsada listelenmedi. Böylesine bir projenin ileriyle yönelik sorunsuz çalışmalarla ilerletilebileceğini ve bu büyük borsalarda listelendiğini düşünürsek Son Coin yükselir diye düşünebiliriz.

 

SON Coin Kaç TL?

Güncel verilere baktığımızda 1 SON Coin 0.03762 TL’den işlem görüyor. SON Coin fiyatı son 24 saatte yüzde 4 artış göstermiştir. 

SON Coin Kaç Dolar?

Güncel verilere baktığımızda 1 SON Coin 0.002565 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 1.5 milyon dolar değerinde. CoinMarketCap verilerine göre SON Coin piyasa değeri ise 25 milyon dolar seviyelerinde.

Haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Son dakika kripto haberleri ve Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için kriptoborsa.com.tr! Ayrıca AVAX Coin Geleceği – AVAX Yükselir Mi?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

CoinMmorpgNFTOyuntoken
Comments (0)
Add Comment