Chiliz Coin Geleceği – Chiliz (CHZ) Nedir? 2022 Yılında Chiliz Yükselecek mi?

[rtoc_mokuji title=”” title_display=”” heading=”” list_h2_type=”” list_h3_type=”” display=”” frame_design=”” animation=””]

Kurulduğu 2018 yılından bu yana büyük yatırımlar alan Chiliz coin geleceği hakkında siz değerli okuyucularımız için bir analiz yaptık. Chiliz coin yaklaşık 4 yıl önce socios.com tarafından ERC20 yani Ethereum üzerinden üretilmiştir. Socios.com üzerinden fan token alım satım yapılır. Bu alımlar $CHZ yani Chiliz üzerinden yapılır. Socios bünyesinde birçok meşhur futbol takımlarının fan tokenlarını bünyesinde barındırmaktadır. Milan, Atletico Madrid, Galatasaray, Juventus, Paris Saint-Germain gibi büyük futbol takımlarını örnek olarak sizlere verebiliriz.

Chiliz Coin Madenciliği Kazandırıyor mu?

Bu sorunun cevabına evet demek isterdik fakat malesef Chiliz’de madencilik yapmanız mümkün değildir.

Chiliz Coin Hangi Borsada? Nasıl Satın Alınır? 

Chiliz bugün itibariyle birçok borsada işlem görmektedir. Bunlardan bazıları:

Binance

Gate.İo

Huobi

Bybit

Yukarıda belirtmiş olduğumuz Kripto Borsaları üzerinden alım satım gerçekleştirebilirsiniz.

Chiliz Coin Piyasa Değeri 

Chiliz anlık olarak piyasa değeri 19 milyar Türk lira yani yaklaşık 1.8 milyar dolar değerindedir. 24 saatlik işlem hacmi ise 170 milyon dolar seviyelerindedir.

Chiliz Coin Kurucusu Kimdir? 

Chiliz coin kurucusu ünlü iş adamı Alexandre Dreyfus’tur.

chiliz coin yükselecek mi?

2022 Yılında Chiliz Yükselecek mi? 

2022 yılına girmeye günler kala akıllarda en büyük soru coinler yükselecek mi? ; 2022 yılında coinler ne olacak? ; coinlerin geleceği hakkında yorumlar var. Bu yorumlarla beraber Chiliz geleceği de en çok sorulan sorular içinde bulunmakta. Chiliz coin anlık olarak 30 cent civarında bir fiyatta. Chiliz, 2021 mart ayının başlarında 5 cent civarındayken yine mart ayının sonlarına doğru 95 cente kadar çıkmıştı. Yine geçtiğimiz ay başında 34 centlerde dolaşırken ay sonuna doğru 60 cente kadar çıkmıştı fakat piyasanın bozulması tüm coinlerde olduğu gibi bu coinimizi de olumsuz etkiledi. Yeni yılın ilk aylarında tüm coinlerde büyük bir sıçrama bekleniyor. Bu sıçrama beklentisi Chiliz için 1 doları bulabileceği beklentisine sokuyor tüm yatırımcılarını. Peki chiliz coin için grafikler ne diyor? Gelin inceleyelim..

Chiliz Coin Geleceği – 2022

Chiliz coin geleceği 2022 yılında nasıl olacak sorularına yanıtları KriptoBorsa olarak cevapladık. Chiliz coin geleceği noktasında uzun vadeli olarak yeşil ışık yanmış diyebiliriz. Chiliz coin aşağıdaki grafiğimizi 4 saatlik mum üzerinden incelediğimizde, coinimiz sabit bir şekilde kendine destek bulmuş durumda. MACD göstergesine baktığımızda mavi çizgi kırmızı çizgiyi aşağı yönlü kırma eğilimine girmiş. Göreceli güç endeksine baktığımızdaysa oda aynı şekilde aşağı yönlü kırılmış ve CCI içinde farklı birşey söylemek mümkün olmayacak. Bu göstergeleri incelediğimizde sat eğilimi vermektedir.

chiliz coin geleceği 4 saatlik

Coinimizi aşağıdaki göreceğiniz üzere 1 günlük mum üzerinden inceliyoruz. tüm göstergeler normal seyrine girmeye başlamış. Göreceli güç endeksi 40 seviyelerini aşmış bulunmakta gözüküyor. 40 seviyelerinin biraz daha üstüne çıkarsa al verebilir. MACD göstergesini incelediğimizde ise mavi çizgi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü olarak 4 gün önce kesmeye başlamış. Bu kesim ise coinimiz için al sinyali taşımaktadır. CCI göstergesi ise yaklaşık 5 gün önce al vermiş bulunmakta. Yaklaşık olarak 25 cent dolaylarındayken al veren coinimiz şuan 5 günde %25 kar ile 30 centte. 2022 yılı için ise ilk öngörümüz eğer şuan ki direncini kırarsa ilk hedefimiz 40 centtir. Chiliz trendi kırması halinde ise ikinci hedef ise 60 centtir. Tabi Chiliz için düzenli takip edilmesi gereken şeylerden biri yeni yapılacak fan token anlaşmalarıdır. Bu tarz durumlar için tahmin ve fikirlerimiz değişkenlik gösterecektir.

chiliz coin geleceği 1 saatlik mum

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Lbank Token (LBANK) Nedir? Lbank Token (LBANK) Güvenilir mi? 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

chilizchiliz 2022chiliz coinchiliz geleceğichiliz teknik analizchiliz token
Comments (0)
Add Comment