Barcelona Fan Token BAR Coin Nedir? BAR Coin Geleceği 2022

Kripto para birimleri arasında şu sıralar özellikle Kripto Telegram gruplarında oldukça bahsi geçen BAR Coin yani Barcelona Fan Token hakkında konuşacağız. BAR Coin nedir? BAR Coin geleceği? BAR coin ne kadar? BAR Coin güvenilir mi? Tüm detaylar için kriptoborsa.com.tr

BAR Coin Nedir?

Barcelona Fan Token yani BAR Coin, ünlü İspanyol futbol kulübü FC Barcelona’nın Socios ile Chiliz tabanında ortaklaşa çıkarmış olduğu kripto para birimidir.

BAR Coin kimin?

Barcelona Fan Token, dünyaca ünlü futbol takımı Barcelona ile Chiliz ortaklıklığında kurulmuştur.

BAR Coin ne zaman kuruldu?

Barcelona Fan Token, piyasaya diğer futbol kulüplerine göre erken girenlerde. BAR token, 2020 yılında kuruldu. Haziran aylarında piyasaya sürülen token arz fiyatı ise 2 euro idi.

Barcelona Fan Token en yüksek kaçı gördü?

BAR Coin, Binance listelenmeye başladığı gün 75 dolar seviyelerine dayanmıştı.

BAR Coin hangi borsalarda listeleniyor?

BAR token başlıca Binance, FTX, Paribu gibi büyük kripto borsalarda listelenmektedir.

BAR Coin ne kadar?

BAR Coin haberin yayımlandığı gün itibariyle 1 BAR Coin 7.80 dolar seviyelerinden işlem görmektedir. 1 BAR, BAR/TRY bazında 116 lira seviyelerine eşittir.

BAR Token arzı ne kadar?

Toplam arzı 40 milyondur. 3.9 milyon dolaşımda arzı mevcuttur. BAR güncel piyasa değeri 33.5 milyon dolardır.

BAR Coin Güvenilir mi?

BAR token, Socios ve FC Barcelona ortaklığıyla piyasada güvenilirdir. BAR Coin güvenilir olmasının yanı sıra bazı zamanlar anlık çıkış ve inişlerin olduğunu ve bunları dikkate alarak yatırım yapılması gerekir.

BAR Coin Yorum – BAR Coin Yükselir mi?

BAR Coin yorum yaparken birkaç göstergeler üzerinden kısa vadeli olarak konuşacağız. Herhangi bir tavsiye niteliği taşımasa da BAR coin yükseliş trendine girdi. Şuan birkaç gündür tepe yapmasına rağmen hala daha direncini kıramadı. Direncini kırarsa eğer göstergeler eşliğinde BAR coin hedef fiyat yüzde 25 artışla 10 dolar seviyeleridir. Uzun vadeli olarak BAR coin hedef fiyatı ise 20 dolar seviyelerinden işlem görmesidir. Fakat direncini kıramayıp aşağı yönlü kırarsa 5 dolara kadar düşer.

BAR Coin Geleceği

BAR token 2022 yılında geçtiğimiz yılın pik seviyelerini görmesi beklenmemekte. Anlık sezon başı yaşanacak transfer haberlerine göre bu durumda değişkenlik gösterilebilir. Bu durumun ise kalıcı olacağı tahmin edilmemektedir. BAR coin 2022 yılında 20 dolar fiyat hedefi mevcuttur. 2023-2024-2025 yıllarında ise şuan net bir yorum yapamasak da ortaklığın güçlü olması sebebiyle geleceği parlak fan token olarak aydınlık bir geleceğe sahip.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bar coinbar tokenchilizkripto borsakripto haber
Comments (0)
Add Comment