Socios Nedir? Socios güvenilir mi?

Dünyaca ünlü futbol takımlarının anlaşmalar yapıp fan token listelenmesini sağladığı Socios nedir? Socios güvenilir mi? Socios ne işe yarar? Socios hangi ülkenin? Chiliz ve Socios aynı şey mi? Socios güvenilir mi? Tüm detaylar için kriptoborsa.com.tr

Socios Nedir? Socios token ne işe yarar?

Socios, mobil uygulama ve site olarak kullanılmaktadır. #CHZ kripto para birimiyle çalışır. Socios.com’da mevcut olan her kulüp, yatırım yapan taraftarlarına kulübün toplantılarında oy kullanma ve özel takım anketlerine dahil olup oy kullanma hakkı kazanırlar.

Socios Hangi Kim Kurdu?  Ülkenin Kuruluşu?

CHZ coin olarak da bilinen Socios.com, Alexande Dreyfus tarafından kurulmuştur. Dreyfus’un Malta’da yaşadığı bilinmektedir.

Chiliz ve Socios aynı şey mi?

Chiliz.net ile Socios.com taban tabana kullanıcılar tarafından aynı gözükse de farklıdır. Socios ve Chiliz cüzdanları birbirinden farklıdır. Socios.com ve Chiliz.net birbirinden ayrı kurallara tabidir.

Socios’tan Chiliz token gönderme ne kadar sürer?

Gönderilen tokenlar ortalama 1-2 dakika içerisinde geçiş sağlamaktadır.

SSU nerede kullanılır? Ne yapılır?

Socios United $SSU, taraftarlar tüm anketlerde oyunculardan hangisini en çok görmek istediklerini seçebilmek için kullanabilirler.

SSU ücretli mi?

SSU ücreti yoktur. SSU yalnızca Socios uygulamasında karar verme aşamasında kullanılır.

Socios güvenilir mi?

Socios.com güvenilir bir ağa sahiptir. Dünyaca ünlü FC Barcelona, Porto, Galatararay gibi takımların Tokenları Socios ortaklığıyla çıkartılmıştır.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin Bilinen Sistemlerin Tamamını Kaldırmaya Geliyor! 5 Kasım Unutmayın!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

 

chilizchzsociosssu
Comments (0)
Add Comment