En Büyük Balinaların, Sepetlerine Ekledikleri Altcoinler !

Kısa süre önce 2022 yılının en tepe seviyelerine eriştikten sonra, kripto para piyasalarında Nisan ayına %7’lik düşüşle başladı. Bilindiği üzere Avrupa Parlamentosu anonim kripto para işlemlerini yasaklamıştı. Bu yasaklamayla altcoin piyasasında satış baskısı artıyor. WhaleStats üzerinden edindiğimiz verilere göre en büyük Ethereum balinaları bu konumda dahi Shiba Inu, LINK ve STORJ gibi coin’leri tutmaya devam ediyor.

Balinalar son 24 saat içinde bu altcoin projeleri satın aldı

1 Nisan’da, Bitcoin ve Ethereum %5’lik değer kaybı yaşarken, çoğu büyük hacimli altcoin benzer düşüşler tecrübe ediyor. Aşağıdaki WhaleStats tablosuna göre, Ethereum balinalarının mevcut piyasa koşullarında en fazla satın aldığı token’ler USDC, USDT ve GUSD gibi stablecoin’lerden oluşuyor. Bugün %7 değer kaybeden Shiba Inu (SHIB) ise son 24 saatlik zaman diliminde 51 bin dolarlık satın alma işleminde yer aldı. Blockchain tabanlı dağıtılmış veri depolama platformu Storj (STORJ), 19 bin dolarlık satın alım ile listeyi tamamlıyor.

Yukarıdaki kripto paralarla birlikte, Ethereum balinalarının en çok satın aldığı altcoin projeleri:

  1. USD Coin (USDC)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Tether (USDT)
  4. Gemini Dollar (GUSD)
  5. Shiba Inu (SHIB)
  6. Alpha Finance Lab (ALPHA)
  7. Binance USD (BUSD)
  8. Paxos Gold (PAXG)
  9. SushiSwap (SUSHI)
  10. USDP Stablecoin (USDP)

En zengin kripto balinalarının serveti 45 milyar dolar 

Kripto para piyasalarına yön veren ve yüksek meblağlı işlemleriyle pumb ve dump yapabilen kripto balinaları her geçen gün servetlerine servet etkliyor. En zengin ilk 5 Ethereum balinalarının serveti 45 milyar dolara yaklaştı. İlk sırada yer alan Light isimli balinanın tek başına serveti ise 13.4 milyar dolar.

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altcoinethereumkripto balinasıParSatıntoken
Comments (0)
Add Comment