En Büyük Ethereum (ETH) Balinasının Cüzdanında Neler Var Neler!

En büyük Ethereum (ETH) balinasının cüzdanlanından neler var neler ! Düzenli olarak takibini yaptığımız Ethereum balinaları son dönemlerde çok büyük transferler gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu işlemler milyonlarca dolar değerinde. Şuan en büyük cüzdan değerine sahip Itachi’nin cüzdanını sizler için paylaşıyoruz. Yalnızca kriptoborsa.com.tr adresinden bulabilirsiniz. İşte detaylar..

En Büyük Ethereum (ETH) Balinasının Cüzdanında Neler Var Neler ! 2 Milyon Ethereum Alımı Gerçekleştirdi!

Son dönemlerde gerçekleşen yükselişin ardından Ethereum balinası Itachi Ethereum (ETH) yatırımı yaptı. En büyük balinaların takibini yapmış olduğumuz Whale Stats üzerinden incelemesini yapmış olduğumuz ETH balinası Itachi cüzdanında şuan en çok Ethereum tutuyor.

Balinanın cüzdanında şuan yaklaşık 2.003.505 adet Ether bulunuyor. Yani güncel değeriyle yaklaşık 6 milyar dolar. Itachi cüzdanında bulundurduğu 6 milyar dolarlık Ether’in yanı sıra  Deese, zkSYnc Token ve Activision Blizzard DAO tutmaktadır. Toplam cüzdan değeri yaklaşık 6 milyar doların üzerinde olan balina Itachi’nin cüzdanında Metaverse dünyasından coinlerde mevcut. Fakat bu meta coinlerine yapılan yatırım miktarı oldukça düşük.

İşte Ethereum (ETH) balinası Itachi’nin en yüksek yapmış olduğu ilk 4 yatırım!

Ethereum balinası Itachi yapmış olduğu büyük yatırımlarla ciddi manada ses getirmektedir. Yalnızca elinde 2 milyonun üzerinde Ether bulunduran balinanın yapmış olduğu yatırımlar!

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

ethereum balinaethereum balinasıitachi
Comments (0)
Add Comment