Ethereum (ETH) Balinasının Yaptığı 4 Altcoin Yatırımı!

Büyük Ethereum (ETH) balinalarının yapmış olduğu işlemler birçok yatırımcının takibinde. Takibi yapılan balinalar yeri geldiğinde milyarlarca dolar değerinde kripto parayı bir anda başka bir kripto paraya taşıyabiliyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan hareketlilikte yüklü miktarda kripto para transferleri gerçekleşti. Tsunade adlı Ethereum balinası dikkat çeken altcoin yatırımları yapmakta. İşte Ethereum (ETH) balinasının yaptığı 4 altcoin yatırımı!

Ethereum (ETH) Balinasının Yaptığı 4 Altcoin Yatırımı!

Ethereum balinası Tsunade yapmış olduğu yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaptığı yatırımlar arasında Shiba Inu’da bulunuyor. Birçok balinanın cüzdanında Shiba Inu’nun bulunması Shiba’yı güvenilir kılıyor. Fakat kripto para piyasası oynak bir piyasa olduğundan dikkat etmekte fayda var.

Ethereum balinası Tsunade yapmış olduğu ilk dört yatırımının toplam değeri 2.1 milyar dolar değerinde. Sık sık Ethereum (ETH) balinalarının yaptığı işlemler belli spekülasyonlara yol açsa da aynı zamanda yol gösterici nitelikte olabiliyor.

Shiba Inu (SHIB)’de Yatırımlar Arasında

Ethereum balinası Tsunade, 1.7 milyar civarında yatırımını American Born Doge (USDOGE), 260 milyon dolarlık yatırımını Twitter DAO’da , 57 milyon dolarlık yatırımını Tether (USDT) ve son olarak 40 milyon dolarlık yatırımını ise Shiba Inu (SHIB)’de bulunduruyor.

ethereum balinası 4 altcoin

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

ethereum balinaethereum balinası
Comments (0)
Add Comment