Holo Coin Geleceği 2022 – Holo Coin Yükselecek mi? Holo Coin Teknik Analiz

Holo coin geleceği 2022 yılı için ne olacak? Holo coin yükselecek mi? Holo coin 1 dolar olur mu? Holo coin ne kadar? gibi sorularınızın tüm cevaplarımızı bu haberimizde derledik. Bugün adeta bir jet hızıyla hem ülke içi hem ülke dışında global olarak kripto para fulyası devam ediyor. Bu dijital akım devam ederken bizde Holo Coin için bilgiselimize geçelim. İşte Holo kripto para birimi ile ilgili detaylar…

Holo (HOT) Coin Nedir? 

Holo coin 2018 yılında ERC20 ağında kurulan bir kripto para birimidir. Piyasaya sürülmeden önce iki yıl boyunca araştırma ve geliştirme çalışmaları sürmüştür. Merkeziyetsiz bir kripto paradır. Holo coin, kripto para borsalarında en çok yatırım alan coin sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Holo (HOT) Coin Kim Kurdu?

Holo coin alanında yetişkin iki yazılımcı tarafından kuruldu. Arthur Brock ve Eric Harris-Braun isimli yazılımcılar tarafından kısa süre içerisinde geliştirilerek piyasaya sürüldü. Holo coin sürekli olarak geliştirilmeye devam eden bir kripto para birimidir.

Holo (HOT) Coin Ne Kadar?

Holo coin 25 Aralık 2021 itibariyle 0.008702 dolar seviyelerindedir. Piyasa değeri şuanda 1.5 milyar dolardır. 24 saatlik işlem hacmi ise 120 milyon dolardır.

Holo (HOT) Coin Nereden Alabilirim? 

Holo coin birçok kripto borsa sitelerinde listelenmektedir. Bunlardan bazıları;

Bybit

Binance

Gate.İo

Lbank

Yukarıda belirtmiş olduğumuz kripto borsaların üzerine tıklayarak üyeliğinizi tamamlayarak Holo coin alım-satım sağlayabilirsiniz.

Holo Coin Geleceği 2022 – Holo Coin Teknik Analiz

Holo coin geleceği 2022 yılı için hem kısa hem uzun vadeli coin tahminlerinde bulunacağız. Holo coin geleceği hakkında birçok analizci holo coin 1 dolara yükselecek fikrine sahipler. Bu fikirlerin ardında belki komplo teorileri olabilir belki de sağlam analiz ve bilgiye dayalıda olabilir. KriptoBorsa olarak Holo coin geleceği 2022 adına grafiklere bakarak sizler için teknik analizde bulunacağız.

Holo (HOT) coin 4 saatlik mum grafikte incelemesini yapıyoruz. Holo coin şuanda destek bulmuş ve direnci kırmak mücadele ediyor. Göstergeleri de incelediğimiz de MACD göstergesine baktığımızda mavi çizgi kırmızı çizgiyi aşağı yönlü kırmış bulunmakta. Bu gösterge şuanda bizlere sat eğilimi vermektedir. Göreceli güç endeksine baktığımızda ise şuan 60 seviyelerinde. CCI göstergesi de aynı şekilde aşağı yönlü kırmış bulunmakta. Kısa vadeli olarak göstergelere göre hareket ederek yorumluyoruz. Eğer Holo coin direncini kırar ve göstergeler yukarı yönlü seyrine dönerse 0.010 cent civarı ilk hedefimiz olur. İkinci hedef ise 0.013 cent dolaylarıdır.

holo coin geleceği 2022 4 saatlik mum

Holo coin 1 saatlik mum grafik üzerinden incelemede bulunuyoruz. Grafiği incelediğimizde MACD göstergesi mavi çizgi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü kesmiş ve al vermiş durumda. CCI göstergesi de aynı şekilde al vermiş durumda. Göreceli güç endeksinde baktığımızda 40 seviyelerinde. Eğer göstergeler bu şekilde olumlu yönde devam ederse holo coin yükselecek mi? sorusuna tatmin edici derecede cevap alacak olabiliriz. İlk hedefimiz uzun vadeli olarak 0.0135 cent; ikinci hedefimiz ise 0.016 dolar civarlarıdır. Holo coin geleceği 2022 yılında yeni gelişmelerle beraber bu değerlere ulaşabilir.

holo coin geleceği 2022 1 saatlik mum grafik

 

Tahmini olarak Holo (HOT) coin yeni yılın ilk aylarında 0.0050 dolara doğru düşüşünü tamamladıktan sonra yukarı doğru yükselişe geçebilir. Her zaman piyasada bilindiği gibi önce piyasada bir düşüş yaşanır ardından yaşanan düşüş doğru değerlendirilirse kazanç sağlanabilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “2022 yılına girerken Türkiye ekonomisi nasıl düzelir? Bitcoin’in Türk ekonomisine katkıları nelerdir?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

holo coinholo coin geleceğiholo coin geleceği 2022holo teknik analizhot coin
Comments (0)
Add Comment