Kripto piyasası düşüyor o coin roket oldu uçuyor!

Kripto piyasası düşüyor o coin roket oldu uçuyor. FED’in son dakika kararıyla gelen 14 şubat toplantı kararı kripto para piyasalarında durgunluk yarattı. 2x yapacak coinler arasında bulunan bu coin için teknik yorum yapacağız. Peki yükselmesi beklenen coinler arasında bulunan bu coin hangisi? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Kripto piyasası düşüyor o coin roket oldu uçuyor!

Son birkaç gün içerisinde tüm kripto paralarda bir durgunluk yaşanırken Injective (INJ) Token yükselişe geçti. Injective (INJ) Token merkezi olmayan bir borsadır. Injective Protocol içerisinde birçok gelişmiş işlemler sağlayabilirsiniz. Borsanın temel amacı merkezsiz finans yani diğer adıyla daha çok bildiğimiz DeFi pazarlarında bulunan erişim sorunlarına çözümler üretmektir.

Bilindiği üzere neredeyse tüm kripto para borsaları kendi tokenlarını çıkartmaktadırlar. Bu çalışma hem bir tür reklam niteliği taşıyor hem de pazarda destek bulmak amacıyla yapılıyor. CoinMarketCap verilerine göre INJ Token şuan kripto para sıralamasında 139. sırada.

INJ Token yükselir mi? INJ Token Yorum

INJ Token tradingview üzerinden incelediğimiz göstergelerde zirve yapmış durumda. Henüz baktığımız 3 gösterge üzerinden de SAT pozisyonu oluşmuş gözükmüyor. INJ Token kısa vadeli olarak bir düşüş yaşayabilir. Eğer trend aşağı doğru kırarsa 6.5 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir. Fakat uzun vadeli bir aşağı yönlü kırılım olmama ihtimalini daha fazla görmekteyiz. INJ Token kısa vadeli hedef 12 dolar civarı. Uzun vadeli hedef ise 20 dolar hedeflerine varmasıdır.

INJ Token bu haberin yazıldığı an itibariyle 8.68 dolardan işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Tanıtımı Nasıl Yapılır? Token Çıkarırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

alt coinINJ TOKENinjective token
Comments (0)
Add Comment