Merakla Aranan Shiba Balinalarını Bulduk! Ellerinde Tuttukları Shiba Sayısını Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Siz değerli okuyucularımız için merakla aranan shiba balinalarını bulduk! Ellerinde öyle Shiba Inu tutuyorlar ki sizde duyunca çok şaşıracaksınız! Hangi balina ne kadar shiba tutuyor? İşte detaylar..

Merakla Aranan Shiba Balinalarını Bulduk! 

1-) Shiba balinaları listemizde ilk sırada kim olduğu bilinmeyen bir balina elinde whalestats üzerinden aldığımız verilere göre yaklaşık 1.4 milyar dolar değerinde Shiba bulunduruyor. 1.4 milyar dolar şuan yaklaşık olarak 41 trilyon Shiba Inu’ye eşdeğer. Bu balina cüzdan portföyünün %99.5’ini Shiba Inu’ye ayırmış.

shiba balinası

2-) Shiba balinaları listemizin ikinci sırasında Light isimli cüzdan sahibi bulunuyor. Shiba balinası Light elinde yaklaşık 1.25 milyar dolar değerinde Shiba Inu tutuyor. 1.25 milyar dolar şuan yaklaşık 38 trilyon Shiba Inu’ye eşdeğer. Cüzdan sahibinin toplam portföyünün değeri 3.5 milyar dolar değerinde ve %35’lik kısmını Shiba Inu’ye ayırmış gözüküyor.

3-) Shiba balinaları listemizin üçünçü sırasında isimsiz bir balinamız daha bulunuyor. Bu shiba balinası elinde yaklaşık 426 milyon dolar değerinde Shiba Inu tutuyor. 426 milyon dolar karşılığı şuan yaklaşık 13 trilyon Shiba Inu’ye eşdeğer. Bu balinamız cüzdan portföyünün %99.9’unu Shiba Inu’ye ayırmış gözüküyor.

4-) Shiba balinaları listemizin dördüncü sırasında isimsiz bir balinamız daha bulunuyor. Bu shiba balinası elinde yaklaşık 426 milyon dolar değerinde Shiba Inu tutuyor. 333 milyon dolar karşılığı şuan yaklaşık 10 trilyon Shiba Inu’ye eşdeğer. Bu balinamız cüzdan portföyünün %78.2’sini Shiba Inu’ye ayırmış gözüküyor.

5-) Shiba balinaları listemizin beşinci sırasında isimsiz ve son bir balinamız bulunuyor. Bu shiba balinası elinde yaklaşık 332 milyon dolar değerinde Shiba Inu tutuyor. 332 milyon dolar karşılığı şuan yaklaşık 10 trilyon Shiba Inu’ye eşdeğer. Bu balinamız cüzdan portföyünün %97’sini Shiba Inu’ye ayırmış gözüküyor.

 

Şuan en büyük 5 Shiba Inu balinası ellerinde 4 milyar dolar değerinde Shiba Inu tutuyorlar. Buda yaklaşık olarak 112 trilyon Shiba Inu demek oluyor. Shiba Inu toplam arzı 5 Ocak 2022 itibariyle 589 trilyon. Bu 5 balina toplam arzın yaklaşık %20’ye yakın bir kısmını ellerinde tutmaktadırlar.

Shiba Inu haberin yazıldığı 5 Ocak itibariyle 0.00003264 dolardan işlem görmektedir.

Bu makalemizde sizler için merakla aranan Shiba balinalarını bulduk! Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bu Haftanın En Çok Kazandıran Coin Listesi: Bir Haftada %300 Kazandırdı!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

haberlerkripto balinalarıshibashiba balinashiba inu
Comments (0)
Add Comment